Hyr Lägenhet Caleta de Fueste

Hyr Lägenhet Caleta de Fueste


Aktiv semester? Dykning, Vind-, Våg-, Kite-surfa. Vad vill DU göra på Fuerteventura?
Våg- vind- eller kite-surfa är sporter som du kan utöva under idealiska villkor. Simma och dyk i vatten vid någon av de över 100 sandstränderna med gyllene och glänsande sand som kontrasterar med det klara, turkosfärgade vattnet.

Upptäck Fuerteventura på 2, 3 eller 4 hjul...
Det finns många sätt att uppleva ön på ett mer äventyrligt sätt. Cross, Trike, Quad, Bil eller mountainbike om du vill vara din egen motor. Det finns många olika sätt att uppleva ön. Vandra eller kör på stigar bland vulkankratrar och sanddyner.
Du bestämmer vad som passar ditt sinne...

Fuerteventura Beach Club
Detta är en bungalowanläggning i Caleta de Fuste på öns ostkust. Resorten ha 3 pooler med barer och ytterligare en centralt placerad restaurang och bar. Gym, bastu, minimarket och mycket mer finns på området. Reception med svensk personal som är öppen 24t. Kvällsunderhållningen flera kvällar i veckan med levande musik och dansshower som uppträder i barerna. Hotellet ligger i en naturskön slutning som lockar till vederkvickande promenader.

1-sovrums lägenhet med plats för fyra personer.
Lägenheten ligger i gatuplan. Den består av sovrum med dubbelsäng för 2 personer. Öppet kök och allrum med bäddsoffa för ytterligare två personer. Lägenheterna har dusch/badrum. Utrustad med mini kök och utrustning för matlagning till fyra personer. Det är en terrass till lägenheten. Tv med lokala spanska kanaler, Sky News, CNN, Eurosport, RAI och Pro 7. Större sportarrangemang, F1 och fotbollsmatcher visas i barerna på området.

Närmaste shoppingcenter ligger på andra sidan gatan med butiker, restauranger, pubar och barer. Många har levande musik och underhållning.
Till Caleta de Fueste och stranden är det ca en 7 min promenad och till flygplatsen tar det 10 min med taxi (10€). 2 st. 18-håls golf bannor inom 3 km.

Caleta de Fuste
Detta är en ganska lugn semesterort som med sitt stilla tempo lämpar sig bäst för äldre eller barnfamiljer. 2 stora skyddade sandstränder finns i byn. Där finns även flera shoppingcenter. Det är ett bra kvälls liv med ett stort utbud av restauranger och barer. Nattlivet är ganska begränsat. Så för dig som vill ha en massa fest bör välja något annat.

Ön är en riktig oas i Atlanten.
På Fuerteventura kan du välja mellan livliga turistorter med roliga temaparker för hela familjen eller de små lokala byarna med den typiska arkitekturen med kyrkor, slott och ett nätverk av museer. Du finner en mycket speciell natur med minst 11 naturreservat. Ön Fuerteventura, understryker sin exotism med palmer och den omtyckta aloe veran med goda egenskaper för hyn.
Yta: 45m²

Avstånd:
Badplats: 600 m (Hav/sandstrand)
Fiskeplats: 900 m (Hav)
Golfbana: 1000 m
Restaurang: 0 m
Skidspår: 0 m
Bank/Post: 600 m
Turistinfo: 600 m
Centrum/tätort: 600 km (Caleta de Fueste)
Till parkeringsplats: 0 m


Läge:
Vid havet
Feriecenter
Havsutsikt


Sängfördelning:
Dubbelsäng: 1 St.
Bäddsoffa: 1 St.


Rumsindelning:
Sovrum: 1 St.
Vardagsrum/allrum: 1 St.
Köksavdelning: 1 St.
Badrum: 1 St.
Antal WC: 1 St.
Dusch
Badkar

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 2 213-2 213 beroende på säsong
Visa karthjälpSkriv ut