Hyrahyras logga

Hyr Lägenhet Caleta de Fueste

Stuga & Semesterbostad » Semesterlägenhet
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes


Fuerteventura... kom till den lugna ön!

Fuerteventura är en riktig oas i Atlanten. Ön är vit och ljus och dess stränder med gyllene och glänsande sand som kontrasterar med det klara, turkosfärgade vattnet får dig att känna dig som i paradiset. Du kommer att njuta av sol och hav på ställen som ur en dröm där du kan glömma plats och tid.

Fuerteventura, som ofta kallas den lugna ön, är den näst största i ytan i ögruppen. Du finner mycket speciell natur som det mytomspunna berget Montaña Tindaya, som urinvånarna ansåg ha magiska egenskaper och här finns fortfarande lämningar från deras bosättningar. Du kommer också att se de böljande slätterna fulla med kvarnar som maler gofio: mjölet av rostade sädesslag som även i dag är en viktig ingrediens i öarnas kök.

De små byarna på kusten, fulla med smaker och traditioner, visar upp sin typiska arkitektur jämte kyrkor, kapell, slott och ett nätverk av museer som följer dig under din resa på denna ö som är så full med skatter och konsthantverk: sömnadsarbeten, korgmakeri, trä, lergods.

Ön Fuerteventura, med 13 naturreservat, understryker sin exotism med palmer och tarajo -en tropisk järnek- och den omtyckta aloe vera som används vid hantverksmässig framställning av kosmetika med oräkneliga goda egenskaper för hyn.

Vandra på stigar bland exotiska vulkankratrar, simma i vatten med oändligt vackra havsbottnar eller tävla med naturen och vindsurfa, en sport som du kan utöva under idealiska villkor. Här hålls VM i vindsurfing varje år.

På Fuerteventura kan du välja mellan pittoreska hem på landet och de bästa hotellen på kusten med förstklassig service, livliga turistorter med roliga temaparker för hela familjen, med exklusiva golfbanor nära.

Kultur
Att lära känna Kanarieöarna, deras spännande historia och traditioner är en upptäckt i sig. Du kan fylla dina dagar på öarna med aktiviteter; från de märkliga lämningarna från det mytomspunna guanche-folket till de mest avantgardistiska konstnärliga skapelserna; muséebesök, kulturhistoriska parker, arkeologiska fyndplatser och konstcentra som kommer att få dig att se vårt land med andra ögon.

Öarnas kulturarv uppvisar byar och städer fulla med herresäten från kolonialtiden och byggnader som är typiska för Kanarieöarna, med sina sammanhängande balkongrader med gemensamt räcke och vackra innergårdar; stenbelagda gator och platser som är så välbevarade att du kommer att känna dig som om du var i ett glansfullt förflutet där handel och sjöfart lämnade odiskutabla minnen från andra kulturer och folk.

Upplev färgrikedomen och glädjen på pittoreska och originella, traditionella fiestas där lokalbefolkningen kommer att får dig att känna dig som hemma med värme och gästfrihet, och där du kommer att lära känna öarnas mest genuina sida.

Men på Kanarieöarna visas också i dag ett aktivt intresse för konst genom olika slag av skapande uttryck. Här finns intressanta lokala exempel sida vid sida med de mest ansedda namnen från det internationella kulturlivet som fyller gallerier, teatrar, konserthus och internationella musik- och filmfestivaler av alla stilar; stora sammankomster för traditionellt och modernt konsthantverk, fotografi, skulptur- och modelleringskonst... med en permanent programmering under hela året så att du kan njuta av nya och uppfriskande möten med kulturen varje dag.

Konserter och utomhusfestivaler är andra möjligheter för att uppleva musik och scenkonst. Dessutom är det alltid vår på Kanarieöarna och det finns inga bättre scener än byar, stränder och torg och ingen bättre rekvisita än stjärnorna på en klar natthimmel.

Evenemang, religiösa folkfester, påsk, Corpus Christi och karnevalerna som är bland de finaste i världen kompletterar den kulturella agendan för alla åldrar och smaker.

Fuerteventura Beach Club
Detta är en bungalowanläggning i Caleta de Fuste på öns ostkust. Resorten ha 3 pooler med barer och ytterligare en centralt placerad restaurang och bar. Gym, bastu, minimarket och mycket mer finns på området. Reception med svensk personal som är öppen 24t. Kvällsunderhållningen flera kvällar i veckan med levande musik och dansshower som uppträder i barerna. Hotellet ligger i en naturskön slutning som lockar till vederkvickande promenader.

1-sovrums lägenhet med plats för fyra personer.
Lägenheten ligger i gatuplan. Den består av sovrum med dubbelsäng för 2 personer. Öppet kök och allrum med bäddsoffa för ytterligare två personer. Lägenheterna har dusch/badrum. Utrustad med mini kök och utrustning för matlagning till fyra personer. Det är en terrass till lägenheten. Tv med lokala spanska kanaler, Sky News, CNN, Eurosport, RAI och Pro 7. Större sportarrangemang, F1 och fotbollsmatcher visas i barerna på området.

Närmaste shoppingcenter ligger på andra sidan gatan med butiker, restauranger, pubar och barer. Många har levande musik och underhållning.
Till Caleta de Fueste och stranden är det ca en 7 min promenad och till flygplatsen tar det 10 min med taxi (10€). 2 st. 18-håls golf bannor inom 3 km.

Caleta de Fuste
Detta är en ganska lugn semesterort som med sitt stilla tempo lämpar sig bäst för äldre eller barnfamiljer. 2 stora skyddade sandstränder finns i byn. Där finns även flera shoppingcenter. Det är ett bra kvälls liv med ett stort utbud av restauranger och barer. Nattlivet är ganska begränsat. Så för dig som vill ha en massa fest bör välja något annat.
Yta: 45m²

Avstånd:
Badplats: 600 m (Hav/sandstrand)
Fiskeplats: 900 m (Hav)
Golfbana: 1000 m
Restaurang: 0 m
Skidspår: 0 m
Bank/Post: 600 m
Turistinfo: 600 m
Centrum/tätort: 600 km (Caleta de Fueste)
Till parkeringsplats: 0 m


Läge:
Vid havet
Feriecenter
Havsutsikt


Sängfördelning:
Dubbelsäng: 1 St.
Bäddsoffa: 1 St.


Rumsindelning:
Sovrum: 1 St.
Vardagsrum/allrum: 1 St.
Köksavdelning: 1 St.
Badrum: 1 St.
Antal WC: 1 St.
Dusch
Badkar

Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation: 2 213-2 213 beroende på säsong

Kontakta annonsören

Abooking AS
Telefon: +46 95 00 66 77