Hyr Lägenhet Mirtos, Ierapetra Hyr Lägenhet Mirtos, Ierapetra Hyr Lägenhet Mirtos, Ierapetra

Hyr Lägenhet Mirtos, Ierapetra


Lägenhet i en ytterst komplett och mycket välskött anläggning, bestående av några units, delvis omgiven av en vacker trädgård. Eftersom Villa Aliki ligger något högre kan våra gäster njuta av en fantastisk vy utav havet, bergen och byn Mirtos. Avstånd till affärer, restauranger, boulevarden och stranden är endast 100-250 m via en liten stig. Via den asfalterade vägen är avståndet till diverse faciliteter ungefär 400 meter. Lägenheten har et färgglad och trevlig vardagsrum med en soffgrupp, där eventuellt en extra säng för kan få plats. Rymlig och öppet köken, som är välutrustad med ugn, kaffeapparat, vattenkokare, kylskåp (med frys) och talrika köksredskap. Dessutom finns 2 sovrum och ett badrum med dusch, handfat och en toalett.

De rymliga uteplatserna har utemöbler, parasoller och solstolar. Lägenheten ligger på övre våningen har 3 gemensama balkonger och en uteplats. Lägenheten har TV med satellitmottagning, fläktar och ett kassaskåp som kan hyras. Det finns även air condition, vars användning måste betalas på plats.

Sammanfattat: Lugn omgivning, vackra lägenheter, unika genom sitt läge, sina vyer och sin inredning. Ett väldigt eftertraktat boende med stil.

Denna väldigt grekiska by befinner sig 14 kilometer väster om Europas sydligaste stad, Ierapetra. I Mirtos bor ungefär 700 personer, sommar- som vintertid. Det innebär att invånarna är varsamma med sin by, sina faciliteter, och också sina traditioner. En av dessa är gästfriheten. Detta innebär att Mirtos är en av dessa orter där du som gäst känner dig hemma omedelbart. Byn har ett par mataffärer, ett charkuteri, ett bageri, några turistaffärer och även en såkallad periptero, en typisk grekisk kiosk. Det finns ett par grekiska pubar (kafenions), restauranter och uteserveringar, antigen mitt i byn eller vid havet.
Mirtos erbjuder en praktfull gågata och några utmärkta stränder. Vid en av dessa stränder, inne i Mirtos, finns solstolar och parasoller att hyra. Även i närheten finns flera förstaklassiga stränder. Inlandet nära Mitros är ett praktfullt vandringsområde. Till exempel, en bit inåt, finns det några raviner som utan problem kan tävla med den välkända Samaria ravinen. Mirtos är en förträfflig hemmabas för bil- eller mopedturer. För barnfamiljer, med antigen små eller stora barn, är denna by särskilt lämplig. Vi har märkt att även gäster utan barn känner sig väldigt hemma.


Yta: 56m²

Avstånd:
Badplats: 150 m (Havet)
Fiskeplats: 150 m (Insjö)
Restaurang: 150 m
Skidspår: 150 m
Bensinmack: 300 m
Bank/Post: 14000 m
Turistinfo: 200 m
Till parkeringsplats: 10 m


Läge:
I fjället
Nära fjäll
Stugområde
Panoramautsikt
Havsutsikt


Sängfördelning:
Dubbelsäng: 1 St.
Enkelsäng: 3 St.
Barnsäng: 1 St.


Rumsindelning:
Sovrum: 2 St.
Vardagsrum/allrum: 1 St.
Köksavdelning: 1 St.
Badrum: 1 St.
Antal WC: 1 St.
Dusch

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 2 966-4 285 beroende på säsong
Visa karthjälpSkriv ut