Hyr lager, förråd och lagringsutrymme

Hyr lager, förråd och lagringsutrymme

Vi erbjuder lagringsutrymme för dig som bor eller arbetar i Stockholm city, Våra lager är säkra insynsskyddade stålburar i varierande storlek mellan 2-10 m2

Lägenhet i stan innebär ofta utrymmesproblem för dig som har valt att bo i city, men lever ett aktivt liv med fritidsintressen som kräver plats för utrustning. Med ett lager hos oss, har du på bekvämt gångavstånd tillgång till de saker du använder mest för tillfället.

Du kanske windsurfar, dyker, cycklar, spelar hockey, åker skidor, klättrar, campar...? Oavsett vad du gör, så spar vi dig för dyrbart utrymme i din lägenhet, eller i osäkra källarförråd.

Du kanske skall flytta, eller renovera lägenheten? Du kan hyra lager för så kort tid som en månad. Med ett lager hos oss får du flexibilitet i ditt cityboende

För dig som har butik,eller arbetar som hantverkare i city innebär ett lager hos oss att du sparar tid och pengar. Inga onödiga och miljöförstörande bilresor till lager utanför stan.

Vi öppnar i höst, men har redan nu några förråd klara. Vi är flexibla, och anpassar oss efter dina behov. Kontakta oss redan i dag för att reservera plats för ditt nya lager.

Välkommen till Mikrolagret city!

Mikrolagret City AB

0708 97 99 00

Mikrolagret City AB

0708 97 99 00

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Besök vår hemsida för information
Visa karthjälpSkriv ut