Hyr Ljud, Ljus & DJ utrustning

Hyr Ljud, Ljus & DJ utrustning

Hos oss kan ni hyra allt från små ljud och ljusanläggningar som hämtas i butik till stora anläggningar med tekniker och roddningspersonal.

För dig som hämtar själv har vi små högkvalitativa anläggningar som är lätta att koppla och transportera. På vår hemsida www.jpdisco.se kan du själv plocka ihop en anläggning eller välja något av våra färdiga paket. Vill du ha hjälp eller boka direkt så ring oss i butiken 031-7049015.

För dig som vill ha större anläggningar eller hjälp med transport och personal skräddarsyr vi lösningar som passar dina behov. Kontakta oss för förslag.

Vi har ett unikt utbud av professionell DJ-utrustning med top of the line produkter från Pioneer, Allen & Heath, Rane, Technics, Vestax. Vi har även ett komplett Pioneer DVJ-set på hyran. Det består av 2 st DVJ-1000 spelare och 1 st SVM-1000 bildmixer.

Förutom professionell ljudutrustning har vi ljus för alla tänkbara arrangemang. Allt från enklare LED kannor och ljuseffekter till Martins Mac 250 Entour movinghead. För dig som vill ha något extra finns även Martin RGB Laser 1,6W, JEM Glaciator Extreme kallrökmaskin, fasadbelysning och skytrackers.

JP Disco Pro Shop

031-704 90 15

JP Disco Pro Shop

031-704 90 15

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut