Hyr ljud & ljus - Professionell ljud - och ljusuthyrning för scen, disco och konferens

Hyr ljud & ljus - Professionell ljud - och ljusuthyrning för scen, disco och konferens

dB Lux levererar det bästa ljudet och den produktionsservicen till ett rimligt pris! Kontakta oss via telefon eller e-post. Det går också klart även bra att använda kontaktformuläret direkt här i annonsen.

DIREKT

Konferens eller klubbpremiär? Direktuthyrning av mindre ljud- och PA-system sker direkt från vår verkstad på Västmannagatan 42 i Stockholm. All vår utrustning är av högsta kvalitet och den hanteras av duktig och trevlig personal.  

KOMPLEMENT

Behövs det extra högtalare, förstärkare eller ljus? Komplementuthyrningen löser dina problem! Vi samarbetar ofta med andra leverantörer för att tillsammans med dem sätta ihop precis det ljudsystem som kunden söker.  

EVENEMANG

Ska en stor koncert eller konferens anordnas? I vår evenemangsservice erbjuder vi en total ljud- och ljuslösning för alla typer av större evenemang. Vi använder oss av professionella system i världsklass såsom JBL HLA, mixerbord från MIDAS, digital ljudbehandling för högtalare och slutsteg från LAB etc. Vi kan erbjuda en total ljudlösning med upp till 100kWatts effekt.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Kontakta oss för info
Visa karthjälpSkriv ut