Hyrahyras logga

Hyr lyxvilla med strandläge. Värmdö, Stockholm

Stuga & Semesterbostad » Stuga & Fritidshus
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyr lyxvilla med strandläge. Värmdö, Stockholm
Hyr lyxvilla med strandläge. Värmdö, Stockholm
Hyr lyxvilla med strandläge. Värmdö, Stockholm
Hyr lyxvilla med strandläge. Värmdö, Stockholm
Hyr lyxvilla med strandläge. Värmdö, Stockholm

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 1523

Sydvästvänt himmelrike på Värmdö endast 30 meter från sandstrand! En fantastisk utsikt över Grisslingefjärden utgör grunden för detta högklassiga hem. Öppen planlösning i nyfunkisstil som mer än väl tar till vara på de fantastiska förutsättningar som Värmdö erbjuder. Ligger endast 20 minuter från centrala Stockholm.

Det första som slår en när man kommer in i huset är det fantastiska ljuset. Stora fönsterytor ger unik panoramaupplevelse. Hallen är rymlig med goda förvaringsmöjligheter. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med exklusiva materialval. Den stora köksön utgör en central del av rummet och är en naturlig samlingsplats för gemenskap. Öppen spis med öppning åt matsalsdel likväl mot vardagsrumsdelen. Matbord med plats för 10 personer. Skjutdörrar ut mot balkongens loungedel där det även finns en matplats. På entréplanet finns även ett sovrum med dubbelsäng, ett lekrum fyllt med leksaker och en toalett med dusch.

Nedervåningen består av TV rum med DVD/Wii, 3 sovrum, ett med dubbelsäng och 2 med enkelsängar. Samtliga rum har utsikt över Grisslingen. Stort badrum med inglasad bastu, dusch och badkar, där finns även dörr ut mot uteduschen som mycket praktiskt används efter en dag på stranden. Stor tvättstuga med dörr mot altanen.

Altanen med den nedsänkta bubbelpoolen och det inglasade uterummet med matplats för 10 personer, utgör en central plats i detta hus. Här finns även en gräsmatta som passar utmärkt för fotboll och annan lek, det finns även en studsmatta. Närheten till den gemensamma stranden gör detta hus helt unikt. Bra restauranger och caféer är endast en kort promenad bort. Busshållplats finns endast 3 minuter bort där du enkelt åker in till centrala Stockholm på 20 minuter.

Hyra sänglinne set 140 kr p.p. Slutstädning obligatoriskt 1400 kr. Extrasängar vid förfrågan 1000 kr st/v. Båtplats kan ev. ordnas vid förfrågan.

Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong: 30000 kr Per vecka
Pris lågsäsong: 30000 kr Per vecka
Prisinformation: 30000:-

Kontakta annonsören

Patrick Froom
Telefon: 070-736 33 73