Hyr Semesterhus Kyhlsstrand Hyr Semesterhus Kyhlsstrand Hyr Semesterhus Kyhlsstrand

Hyr Semesterhus Kyhlsstrand


Vårt hus på Kyhlstrand – en verklig pärla!

Kyhls strand ligger 17 km från Simrishamn, 6 km från Skillinge, 12 km från Kåseberga, ca. 30 km från Ystad och ca. 90 minuter från Köpenhamn.
Huset är på 150 m² i bottenvåningen och har ett sovloft som är 38 m2. Huset har alla faciliteter. Den ligger bara 150 meter från stranden på en 2065 m² stor naturtomt. Man kan skymta stranden från huset och man kan njuta av stillheten och höra vågorna brusa.
Närmaste affärer och restauranger i fiskelägret Skillinge, 5 km till livsmedelsaffär och bank, ridskola ca. 4 km. Det är ca. 25 km till Ystads 3 golfbanor och tennisstadion kombinerad med badminton och handboll. Satellit-TV och stereoanläggning/CD/DVD/Surround. Ljust och trevligt inredning med ljusa möbler i skandinavisk stil. Tvättmaskin och torktumlare, frånluftsventilation med återvinning, elvärme; vattenburen golvvärme. För rekraation finns bastu och utomhus-SPA.

Huset är arkitektritat av Forell. Mycket omsorg har lagts vid utformning, materialval och utförande. Byggmästare Thomas Dahlman har uppfört huset.

Inspiration och grundtankar som har legat till grund till husets utformning är skapandet av ett flerfunktionsboende som bland annat innebär att flera individer/familjer ska kunna samlas och dela på ytor och samtidigt ha möjlighet till integritet och utrymme. Huset ska vidare även fungera som ett enfamiljshus vid behov, utan att för den delen begränsas av flerfunktionsutformningen. Huset ska således uppfylla följande funktioner: uthyrning till en eller flera familjer, familjens egna behov och ett eventuellt permanent boende i framtiden.

Miljöhänsyn har varit ett ledord under projekteringen och ett viktigt krav har varit att utforma huset så miljömässigt rätt som möjligt. Detta har gjorts och resulterat i att förhållandet mellan värmeenergi och värmeförlust uppfyller BBRs krav.
Materialmässigt har huset anpassats för att passa in i den underbara omgivningen. För att anknyta till den strandnära barrskogsnaturen har lärkträ används som utvändigt material. Yttertaket har utformats med triangellister för att återkoppla till en äldre byggnadsteknik som förekommer nära fiskelägen men numera ger flexibilitet och en stor arkitektonisk frihet vilket förstärker det önskade formspråket. Övriga detaljer som vindskivor, fönstersmygar, knutar, hängrännor och stuprör är av zink. Materialvalet är gjort så att huset ska kunna åldras på ett värdigt sätt med en förhoppningsvis mäktig patina som följd.

Invändigt är materialen också valda för att förenas med naturen omkring. Ljusa träslag i kombination med väggar och tak som en vit fond mot sanden, havet och solen. Fönster och altandörrar är tillverkade i lärk just för detta hus och placerade för ett fördelaktigt ljusinsläpp och närhet till omgivningarna som består av ängsmark och barrträd.

Köket i vitt och vitoljad ek innehåller all modern utrustning för kulinariska prestationer. Matbordet har plats för 12 personer.

Sovrummen, fyra till antalet, har vardera en egen utgång till trädgården för vädring och tidiga morgondopp i havet eller bubbelpoolen. Alla sängar, inklusive sovavdelningen på ovanvåningen är av bra kvalitet. Ett av sovrummen ligger separerat från huvudbyggnaden. Totalt finns 12 bäddar i huset.

Planlösningen för vardagsrum, kök och matplats och hall innebär öppet i nock med bra och reglerbar belysning infälld i taket. Centralt i huset är täljstenskaminen placerad. Den har förutom energi och mysfunktion även inbyggd bakugn. Kanske en frukost med eget stenugnsbakat bröd?


Vi som har stått för projektet Kyhlstrand har jobbat med stuguthyrning sedan 1973, vi har byggt och byggt om flera hus för att få fram en optimal sommarstuga. Sommarstugan på Kyhls strand är den optimalaste och bäst lämpade sommarstuga vi har utformat hittills.

Lugn och ro för hela familjen!

När man är turist och hyr sommarstuga reser man ofta flera familjer tillsammans, skall semestern bli lyckad behöver både barn, ungdomar och föräldrar lite lugn och ro emellanåt. Här finns massor av plats, både inne och ute.

Semester och trivsel för alla

Vi har satsat på bra sängar, sover man inte bra är det inte semester. Samtliga sänfgar har resormadrasser. Det stora sovloftet fungerar också väl för en god natts sömn. Klädskåp med stor spegel finns i alla sovrum. Fönstren har rullgardiner så att det går att få mörkt i rummet även på ljusa dagen, så att de små kan få sin välbehövliga sömn.
Golven är trä eller klinkers med vattenburen golvvärme. Det gör att det blir en behaglig värme också under höst- och vinterhalvåret, och att det är lätt att hålla rent.

Vi vill att våra gäster skall trivas och få en trevlig upplevelse.

Välkommen till fina dagar och sköna nätter i Kyhls strand

OBS vi sätter hos oss åldersgränsen 23 år och bara uthyrning till familjer och vuxna.


Yta: 188m²

Avstånd:
Fiskeplats: 150 m (Hav)
Badplats: 150 m (Havet)
Skidspår: 2000 m


Läge:
Vid havet
Gårdsplats
I bostadsområde


Sängfördelning:
Dubbelsäng: 2 St.
Enkelsäng: 8 St.
Barnsäng: 1 St.


Rumsindelning:
Sovrum: 5 St.
Vardagsrum/allrum: 2 St.
Kök: 1 St.
Köksavdelning: 1 St.
Sovloft: 38 m2
Badrum: 2 St.
Antal WC: 1 St.
Dusch

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 6 883-19 737 beroende på säsong
Visa karthjälpSkriv ut