Hyr Semesterhus Smögen Hyr Semesterhus Smögen Hyr Semesterhus Smögen

Hyr Semesterhus Smögen

Underbart hus från sekelskiftet med mycket snickarglädje, i fint skick. På övre våningen finns 4 sovrum, varav ett med dubbelsäng, duschrum, samt ett allrum/matrum och utgång till solig altan med utsikt över Smögen. På mellanplanet finns vardagsrum, matsal, tv-rum samt kök och utgång till den stora altanen med plats för solstolar och utemöbler för samkväm och middagar. På bottenvåningen finns två sovrum med dubbelsäng (se foton), sommarkök, wc och tvättstuga. Huset är disponerat så att det passar utmärkt både för den stora familjen och för två familjer som vill dela huset.

Smögen är utan tvekan en av västkustens pärlor. Huset ligger ett stenkast från smögenbryggan med folkvimmel och flertalet restauranger. Samtidigt ligger huset såpass avskiljt att man aldrig störs av andra människor. Det är mindre än 100 meter till matbutik, bageri och tobaksaffär med långa öppettider. Smögen har en fin badplats med runda klippor och badstegar likväl som en mindre sandstrand för barn.

Eftersom huset, liksom de flesta smögenhus i centrum av det gamla fiskesamhället, ligger ligger på en klipptomt finns ingen parkering på tomten. Man kan istället stanna bilen på gatan utanför huset för att lasta ur och sedan parkera gratis vid tennishallen som ligger direkt efter bron till Smögenön (10 minuters gångväg).Yta: 300m²

Avstånd:
Badplats: 400 m (Hav/sandstrand)
Fiskeplats: 400 m (Hav)
Restaurang: 50 m
Skidspår: 50 m
Bensinmack: 1000 m
Bank/Post: 1000 m
Turistinfo: 100 m
Centrum/tätort: 100 km (Kungshamn)


Läge:
Vid havet
Feriecenter
I bostadsområde
Panoramautsikt
Havsutsikt


Sängfördelning:
Dubbelsäng: 3 St.
Enkelsäng: 3 St.


Rumsindelning:
Sovrum: 6 St.
Vardagsrum/allrum: 1 St.
Kök: 1 St.
Köksavdelning: 1 St.
Badrum: 1 St.
Antal WC: 1 St.
Dusch

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 16 008-16 008 beroende på säsong
Visa karthjälpSkriv ut