Hyr Stråkar, Fiol , Violin, Kontrabas

Hyr Stråkar, Fiol , Violin, Kontrabas

Din Fiol vänder sig till amatörer, studerande och professionella musiker som är i behov av stråkinstrument, stråkar och tillbehör i alla prislägen. Jag som driver företaget heter Mattias Sandlund och är cellist i Norrbottens Kammarorkester och cello/ensemblelärare på Musik och Dansskolan i Piteå. Företaget driver jag vidare efter min far, Sture Sandlund, som startade Din Fiol i Skellefteå -94 efter hela 30 år som musikledare och fiollärare på olika orter i landet.
Lång erfarenhet av stråkinstrument

Både jag och min far har erfarenhet av hur viktigt det är med ett bra fungerande instrument såväl för amatören och studenten som för den professionella musikern. Det gör att vårt mål är att alla våra kunder ska vara riktigt nöjda med vad vi levererar till dem. Det innebär också att vi aldrig utför renoveringar och reparationer själva utan anlitar landets duktigaste instrumentmakare för sådana uppgifter.
Referenser

Vi är stolta över att nationellt och internationellt kända musiker uttrycker sitt beröm över våra instrument. Bland dessa kan nämnas bl.a.:

• Zakhar Bron, professor i violin

• Nils-Erik Sparf, konsertmästare

• Frans Helmerson, cellist

• Anders Öberg, cellist

DIN FIOL AB är idag lokaliserat till Norrfjärden i nya ändamålsenliga lokaler, 15 km norr om Piteå, 40 km söder om Luleå.
Känn dig alltid varmt välkommen att kontakta oss eller helt enkelt titta in när du har vägarna förbi.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut