Hyr stuga i Stengårdsviken, Bergkvara, Småland Hyr stuga i Stengårdsviken, Bergkvara, Småland Hyr stuga i Stengårdsviken, Bergkvara, Småland Hyr stuga i Stengårdsviken, Bergkvara, Småland Hyr stuga i Stengårdsviken, Bergkvara, Småland

Hyr stuga i Stengårdsviken, Bergkvara, Småland

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 1242

Stuga i det lilla formatet med fantastisk utsikt över Kalmarsund och skärgårdsöarna utanför Bergkvara. Vakna upp till det glittrande havet! Stugan ligger i ett lugnt läge vid en återvändsgata i en skogsbacke mellan böljande åkrar och havet. 200 meter framför huset öppnar sig en fantastisk vy, havsviken med vackra strandängar, skärgårdsöar - i fjärran syns till och med Öland. Här hittar du lugnet. Här kan man njuta av natur och hav. Här trivs man!

Huset har ett litet kök, ett matrum, ett litet sovrum och ett all rum med bäddsoffa. Nybyggt våtutrymme med WC och dusch. Det finns två uteplatser med grill, varav en under tak. Stor naturtomt med gungor, det finns även 4 cyklar att låna.

Slappna av och njut av en vandring längs Kalmarsundsleden. Leden sträcker sig ända upp till naturreservatet Örarevet i Söderåkra och fortsätter därefter mot Kalmar. Upplev den fantastiska floraan & faunan längs strandängarna.

Med gångavstånd till närmast badplats (200m) kan du ta dig ett dopp när som! Önskar du besöka en större strand rekommenderar vi Fulvik i Söderåkra med vit sandstrand, eller Dalskär, som du når via en kort promenad genom den lilla byn Ragnabo. Samtidigt kan du beskåda vackra stugor och hus längs med vägen!

I Dalskär finner du bland annat Dalskärs Sjökrog,som serverar mycket god mat. På kvällarna kan du njuta av ett gott glas rött och a la carte menyn. Vidare finns det även en volleybollplan, minigolf, båt och cykeluthyrning, en lekplats för barn, en kiosk där du även kan handla det allra nödvändigaste som bröd och mjölk. Vi stranden finns även ett hopptorn, badramp, brygga och en liten dusch. Från Dalskär kan du även besöka fyrön Garpen där man kan äta mindre tilltugg, eller varför inte följa med på en båttur längs Bergkvaras kust på en sälsafari!

Är du sugen på shopping rekomenderar vi ett besök i Kalmar eller Karlskrona. Båda städer kan nås inom en halvtimmes bilfärd.

För mer information om stugan och dess omgivningar, kon

Torsås Turistbyrå

0486-331 30

Torsås Turistbyrå

0486-331 30

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 4050 kr Per vecka
Pris lågsäsong 4050 kr Per vecka
Prisinformation 4050:-
Visa karthjälpSkriv ut