Hyrahyras logga

Hyr Stuga Värmland

Stuga & Semesterbostad » Stuga & Fritidshus
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyr Stuga Värmland


Stuguthyrning

På campingen finns 8 traditionella campingstugor för uthyrning. Stugorna är bekväma 2- respektive 4-personersstugor utrustade med element, sängar, bord och stolar, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, kastruller och stekpannor liksom porslin och bestick. Lakan kan hyras i receptionen. I vissa av stugorna finns det möjlighet att hyra till en extra madrass till ett pris av 50 kronor per natt.

Toalett och dusch liksom ett större kök och tvättstuga finns i campingens servicehus.
Alla stugor har utsikt mot älven.


Byns Camping

Vid den vackra Klarälvens strand finner du Byns Camping som drivs och ägs av Colin och Alison Smith. Efter att ha rest runt i Sverige i mer än 25 år flyttade vi från Storbritannien till Ekshärad i december 2005. De oändliga möjligheterna till friluftsliv fick oss att välja just Värmland. Värmlands rena och storslagna landskap liksom det rika djurlivet är varja fotografs paradis.
I maj 2006 köpte vi Byns Camping. Innan flytten till Sverige har vi under många år arbetat på två stora, prisbelönta femstjärniga campingar i Storbritannien. Vi sätter en stolthet i att förse våra gäster med hög kvalitet och rena feciliteter. 2004 erhöll Colin Professor David Bellamys utmärkelse för sitt arbete att bevara Storbritanniens campingplatser.

Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation: fr 250

Kontakta annonsören

Byns Camping
Telefon: +46 563 40885