Hyr Tolk - Stockholm

Botkyrka tolkförmedling – Det enda stora alternativet i Stockholms Län som är medlem i Tolkservicerådet!
Botkyrka tolkförmedling är landets största offentligt ägda tolkförmedling.

Tolkförmedlingen, som startade i början av 70-talet, har tillkommit för att garantera att tolk finns tillgänglig för kommunens alla invånare.Tolkförmedlingen är en egen resultatenhet inom Botkyrka kommun.

Vi förmedlar tolkar till Botkyrka, Södertälje, Gnesta, Salems och Nykvarns kommuner. Dessutom är vi avtalleverantör nr 1 till statliga myndigheter i Stockholms Län. Dessa kunder är bl a Migrationsverket, Polismyndigheten i Sthlm, Migrationsdomstolen, övriga domstolar, försäkringskassor och arbetsförmedlingen. Vi levererar även en hel del tolkar till advokater och jurdiska ombud.

Antalet förmedlade tolktimmar under år 2006 var 94 949, uppdragen var 68 551. 65,67% av dessa utfördes av auktoriserade tolkar. Detta är Sverige rekord! Antalet tolkar är ca 450. Tolkarna behärskar tillsammans ca 90 språk. Stora tolkspråk idag är arabiska, ryska, spanska, sorani (sydkurdiska), persiska och mongoliska.

Vi har öppet vardagar mellan 07:30-17:00. Efter kontorstid tar vår jourverksamhet över. På detta sätt kan våra kunder få tolk 365 dagar om året, dag som natt!

Botkyrka Tolkförmedling

08-530 627 10

Botkyrka Tolkförmedling

08-530 627 10

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut