Hyrahyras logga

Hyr Trubadur Entertainer

Bröllop, Fest & Nöje » Artist & Underhållning
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyr Trubadur Entertainer

Hej!
Jag har mångårig erfarenhet som sångare o gitarrist i olika sammanhang. Sedan 90-talet har jag yrkesmässigt jobbat som trubadurunderhållare i dom flesta olika sammanhang som man kan uppnå. Privata kalas, pubar, folkparker, företagsfester, afterski, julbord, bröllop, dop, o s v ...


 
Har med sången, gitarren, munspelet o en mycket omfattande repertoar, ca 700 låtar, spridit glädje med min musik på oräkneliga arrangemang i Sverige, Norge, Finland o Danmark med omnejd. Blandar o trixar låtarna med en personlig, unik känsla med "inbyggd barometer", som känner av publiken och knappast lämnar någon oberörd efteråt!
 
Kan väl också nämna att jag vann Trubadur-SM-96 på båten Birka Princess!
 
Utmanat på Svensktoppen-P4 med en Pugh-cover "jag är en liten pojk"!!!
 
Party-trubadur på Skid- SM-Åsarna tillsammans med Sven-Ingvars, Thor-Leifs!!
 
Jag ser varje jobb som en seriös sak där det gäller för mej att platsa in i sammanhanget. Smidigt, flexibelt, lyhört o med egen PA-anläggning när det inte finns på plats. Min repertoar är allt från visor till rockn roll. Snaps-visor,fräckisar,allsånger för att starta upp stämningen i början på arrangemanget är inga problem för mej.
 
Många gånger är det smidigare med mej som trubadur än ett stort platskrävande band som dessutom kostar mera . Både i gage, mat o dryck! Välkommen att ringa mej eller mejla mej ang. prisuppgift osv.. Är öppen för alla goda förslag.

Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation: enl ök

Kontakta annonsören

Benke Mattson
Telefon: 0762-694581 alt. 0702-97 42 47