Hyr ut närliggande stuga med utsikt över Dalälven

Hyr ut närliggande stuga med utsikt över Dalälven

Närhet till bad, fiske, natur, närköp, lite avlägset men ändå centralt, eget kök och badrum, egen uteplats med balkong och grill möjligheter, fräsch och charmig in och utvändig, morgon- och kvällssol, gräsmatta, möjlighet för flera bäddar och en oslagbar utsikt?

Denna stuga som hyrs ut prickar av varenda punkt och till och med lite fler fördelar!

Belägen i Nordupplands smultronställe Älvkarleby som har en av Europas bästa laxfiske vatten, kilometer långa sandstränder, otroligt vacker natur och Furuvik en kvart bort med bil, så har denna stuga perfekta läget med även Älvkarlebys bästa utsikt över Dalälven.

Stugan har fyra rum, ett badrum med dusch, nya tandborstar, handdukar, schampo och balsam, ett fullrustat kök med micro, spis, kylskåp och kökstillbehör med basvaror, två sovrum, som rymmer 6 personer totalt, varav det är 3 sängar i varje sovrum. Allting är fräscht, ny städat, diskat och nyplockade sommarblommor i vas finns i varje rum.

Man har även tillgång till hemma träningsredskap så som hantlar, gummiband, yoga boll, m.m. Annars finns flera natur stigar för löpturer och vandring då Upplandsleden går förbi huset några meter bort. Eller naturreservat där även kanotleder finns och bra fiskevatten.

Med 50 meters gångavstånd till en av Europas bästa laxfiske vatten gör stugans läge svårslaget. Man kan även hyra båt och få tillgång till riktigt bra aborre och gös fiske ställen vid havet. Eller regnbåge och gädda med en kvarts biltur in till en skogsjö. För bästa tipsen kan man få prata med husägaren. Fiskeutrustning kan hyras och fiskekort kan köpas i fiskekontoret som är belägen nedanför stugan.

För sporter som golf ligger Älvkarlebys golfbana 4 minuter bilväg norrut, ridning finns i Långsand som ligger en kvart bilväg ifrån, fotbollsplan finns 10 minuters bilväg bort, minigolf hittar man bara en kvarts gångväg till Älvkarleby Camping där även badplats och restaurang finns.

Badplatser finns alltid nära till hands i Älvkarleby. Med en kvarts gångavstånd till närmaste badplats med bryggor eller en kvart biltur till där Dalälven möter havet, Nordupplands Riviera -Rullsand. Rullsand har kilometerlånga stränder där det är både långgrunt och djupt med lekplatser och en camping. Här finns även ett otroligt vackert naturreservat med möjlighet att se flera fågelarter och även säl.

I Älvkarleby finns det sex restauranger och en mataffär med gångavstånd. Om man åker 7 minuter norrut kommer man till Skutskär centrum där flertals olika affärer finns varav en är där man kan hyra fiskeutrustning.

Om man vill shoppa så ligger Gävle stad 20 minuters bilväg norrut där även krogar och det mesta man kan tänka sig i shopping väg. Dessa ställen kan nås med buss ifrån busshållplatsen som ligger 50 meter utanför dörren eller en 1 kilometers promenad till tåget

 • Antal bäddar: 6
 • Yta: 30 m²
 • Antal rum: 4
 • Avstånd till vatten: 50 meter

 • Närhet till: Barnaktiviteter
    Fiske
    Golf
    Längdåkning
Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Visa karthjälp


Bokningsöversikt

><April 2020
v.14
30
31
01
02
03
04
05
v.15
06
07
08
09
10
11
12
v.16
13
14
15
16
17
18
19
v.17
20
21
22
23
24
25
26
v.18
27
28
29
30
01
02
03

Prisinformation:
850kr/natt
 
Lågsäsong : 4500 kr
 
Högsäsong : 5000kr
 
Ej ledigt
Skriv ut