Hyrahyras logga

Hyr villa med pool i Täby, Stockholm

Stuga & Semesterbostad » Stuga & Fritidshus
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyr villa med pool i Täby, Stockholm
Hyr villa med pool i Täby, Stockholm
Hyr villa med pool i Täby, Stockholm
Hyr villa med pool i Täby, Stockholm
Hyr villa med pool i Täby, Stockholm

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 1628

Villa med pool på 197 kvm. Tomten är inbjudande med massor av plats för lek eller lugna stunder på pooldäcket. Perfekt för 1 eller 2 familjer som vill ha närhet till bad och kunna utforska allt vad Stockholm har att erbjuda. Ligger endast 17 minuter med Roslagsbanan från centrala Stockholm. Med bil är det endast 10 minuter till Norrtull.

Entréplan med välkomnande hall och trappa som leder upp till plan 1. Sovrum med enkelsäng där man med lätthet får plats mer 1-2 extrasängar. Fräscht badrum med relaxkänsla. Bubbelbadkar, dusch och tvättställ. Där finns även kompletta tvättmöjligheter med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Separat toalett med tvättställ.

Våningsplan 1: Snyggt och modernt kök med genomgående hög standard. Utgång till altanen direkt från köket. Matrum i anslutning till köket med plats för 8 personer. Lekrum för barnen med TV. Kan användas som sovrum med extrasäng. Stor ljust vardagsrum, högt till tak med lounge-känsla. Skjutdörrar som leder ut mot pooldäcket och grillplatsen.

Våningsplan 2: 2 sovrum inredda med barnsängar. 1 stort sovrum med dubbelsäng och högt i tak med synliga takbjälkar. Duschrum med wc och 2 handfat.

Lahäll är ett lugnt bostadsområde perfekt för familjer med såväl små som stora barn. Fina promenadstråk längs med Näsbyviken. Promenadavstånd till Roslagsbanan ( 3 minuter). Nära motionsspåren i Altorp samt Djursholms Golfbana.
?
Obligatorisk slutstädning 1 200 kr. ?Hyra av sänglinne 140 kr/per person.
Hyra av extrasängar 1 000 kr/säng/vecka

För bokning av denna villa maila till: booking@homerenters.se

Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong: 15000 kr Per vecka
Pris lågsäsong: 15000 kr Per vecka
Prisinformation: 15000:-

Kontakta annonsören

Patrick Froom
Telefon: 070-736 33 73