Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra

Hyra "Agerhønen" semesterhus, Hirtshals, Tornby Strand, 6 bäddar, 70 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D8024

På en stor kuperad naturtomt ligger detta trevliga fritidshus på gångavstånd från en av de populära och barnvänliga sandstränderna på norra Jylland. De avskilda kliterna inbjuder till solbad efter ett friskt dopp i havet. Den vidsträckta och kuperade Tornby Plantage bjuder på många fascinerade utsiktspunkter och vandringsleder.
Det är endast 3 km till fiske- och färjebyn Hirtshals med flertal bra butiker och matställen, och med daglig färjetrafik till Norge. Sportfiskaren kan ta en fiskebåt, heldag, för- eller eftermiddags-tur från Hirtshals Havn. Söker man avkoppling från det slappa livet på stranden, är Fun-Park ett bra alternativ för de små, här finns det gott om djur och även en lekplats, bara 500m bort från huset. Nordsømuseet med alla sina akvarier, Sælariet och utställningar ger besökaren ett levande intryck av Nordsjöns liv - och är väl värt ett besök.
Vill man stilla sin nyfikenhet ang. alla bunkrar man ser utmed Vestkusten, besöker man Bunkermuseet i Hirtshals som berättar historien om Atlanterhavsvolden vilken Hitler lät bygga under andra världskriget. Det är endast 15 km till Hjørring, en inbjudande handelsby med en bykärna som domineras av tre fina medelålders kyrkor och värlrestaurerade gamla byhus.
Vill man uppleva fiskebyn Skagen och låta sig fångas av det speciella ljuset vid mötesplatsen mellan de två haven Skagerrak och Kattegat åker man ca 40 km.

Semesterhus
70 m2
Naturtomt
2600 m2
Stjärnor
3
Stad
Hirtshals
Område
Tornby Strand
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
3
Personer
6
Dubbelsängar
4
Barnsängar
1
Byggt år
1972
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Braskamin
Vatten
500 m
Shopping
2 km
Restaurang
2,2 km
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Frysfack
10 L
1 TV
Kabel-TV, tyska och skand.
Radio
Garage
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga
Tvättmaskin
Barnstolar
1
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 5550 kr Per vecka
Pris lågsäsong 2389 kr Per vecka
Prisinformation 2389 - 5550
Visa karthjälpSkriv ut