Hyra Artister och underhållning

(finns lokalkontor i Göteboborg, Stockholm och Jönköping)
Scen

Vi hyr ut scener, scenpodier, trappor, montrar, pyroteknik, ramper, trossar och liknande material till såväl inomhus- som utomhusarrangemang. Ibland behövs bara några enstaka podier till en stand-up-comedy och ibland vill man kanske ha plats för en hel symfoniorkester. Hos oss kan Du hyra scener i nästan alla storlekar och former.

Vi levererar och monterar scenerna efter Dina önskemål. Större scener hyrs endast ut med certifierad personal av säkerhetstekniska skäl. Eftersom markförhållanden, transportkostnader, uppställningstid och användningstid ofta är väldigt specifika från fall till fall så har vi ingen fast prisliste på dessa produkter. Vi tar dock gärna fram ett kostnadsförslag till Dig - men det är bra om Du kan ta reda på ovanstående faktorer så noga Du kan innan Du kontaktar oss. Eventuellt kan gott om bärhjälp underlätta scenarbetet och då kan Du få ett reducerat pris.

Vi har även utrustning för intäckning av scener - läs mer om detta under Tyg & Dekor. En scen blir förstås också trevligare med bra tillhörande ljud-, ljus- & bildteknik. Vi hjälper Dig gärna att leverera en totallösning till Ditt arrangemang.

Till höger ser Du exempel på några av de scenlösningar som Du kan hyra från oss. Vi har scener i Stockholm, Göteborg, Jönköping & Karlskoga.

Om man med en mening ska sammanfatta vår verksamhet, så kan man säga så här:

"Lucas Events erbjuder tjänster & produkter som förbättrar och underlättar publika möten, upplevelser och varumärkesrelaterad kommunikation".

Man kan tillägga att vi dessutom ofta/gärna levererar sådana lösningar med anknytning till artistframträdanden av något slag.

Vår målsättning är att hjälpa Er skapa ett minnesvärt arrangemang. Vi är en erfaren samarbetspartner med kompetens från idé till praktiskt utförande. Bland våra kunder finns några av Sveriges största företag, föreningar, festarrangörer & monterbyggare.

Lucas Events AB

+46 36-150 153

Lucas Events AB

+46 36-150 153

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut