Hyra Båt Göta Kanal - M/Y Gabriella

Hyra Båt Göta Kanal - M/Y Gabriella

Husky Dane ”M/Y Gabriella”

Båten med plats för nio personer. För dig med krav på komfort och som inte vill att vädret ska riskera att äventyra semestern. Idealisk för den stora familjen, eller rent av två familjer som vill fira semestern ihop på Göta kanal.
Husky Dane 1000 är en utveckling av den populära danska klassikern Husky Dane 850. Båten är designad för bekväm kanalfärd och för att erbjuda stora utrymmen säväl inne som ute.


Priser säsongen 2008
Högsäsong V 24– 33 (7 juni – 16 aug) 26.500:- / vecka inklusive slussbiljett (värde 5.000:-).
Lågsäsong V 19– 23 (3 maj – 7 juni)
samt V 34– 37 (16 aug – 13 sept) 20.500:- / vecka inklusive slussbiljett (värde 5.000:-).
Priset inkluderar slussbiljett och fria gästhamnsnätter i kanalens hamnar samt i ett antal gästhamnar i Vättern. Se Göta kanals hemsida för mer information. Hyra gäller enkel tur hela kanalen Söderköping – Sjötorp eller omvänt om inget annat avtalas. Vi förbehåller oss rätten att anvisa plats för tillträde till båten. Kostnad för bränsle tillkommer.
Disposition
Förpik med två fullängdskojer och två rymliga garderober. Salong med styrplats, matbord och kök. Matplatsen enkelt bäddbar till två kojplatser. Akterkabin med fem kojer, stuvutrymmen och garderob. Rymlig toalett med dusch. Flybridge med styrplats och passagerarstol. Tillsammans med akterdäck möblerbart utomhus för tio personer. Lösa stolar och bord.
Utrustning komfort
Kallt och varmt rinnande vatten. Dusch och toalett med septitank. Komplett utrustat kök med servis för nio personer. Kyl, spis med ugn. Bäddutrustning (lakan kan hyras). Värmare. Landström med 220 V eluttag och batteriladdare.
Utrustning navigation / säkerhet
Flytvästar för tio personer, brandsläckare, första förband, nödraketer. GPS-navigator, kompass, ekolod, logg, bogpropeller. Fendrar, ankare.
Övrigt
Deposition, 8.000:- erlägges under hyrestiden. Återbetalas efter hyrestidens slut under förutsättning att båten lämnas tillbaka utan skador och inga skadeståndskrav finns från tredje man.
Dokumenterad nautisk kompetens erfordras, lägst kustskepparexamen. Slutstädning utförs av hyrestagaren innan båten återlämnas.

Vättern Kanal Charter AB

0143-298 87

Vättern Kanal Charter AB

0143-298 87

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation fr 20500
Visa karthjälpSkriv ut