Hyra Båt Göta Kanal - Regina von Platen

Hyra Båt Göta Kanal - Regina von Platen

”Regina von Platen ”

Ombord finns all bekvämlighet man kan önska. Åtta kojer, toalett, dusch, värme ett rejält pentry och god plats runt matbordet i dinetten. Allt ligger dessutom i samma plan så besättning och gäster slipper klättra upp och ner för lejdare och trappor. Här finns dessutom tre rejäla uteplaster: en i fören, en i aktern och en på flybridge.
Båten kan naturligtvis manövreras från flybridge och därifrån är synfältet ostört.
Båten är konstruerad för Göta kanal av den berömde Pelle pettersson. Mycket arbete har lagts ner på att få en så lättmanövrerad båt som möjligt.Priser säsongen 2011
Högsäsong V 22 – 32 från 25.500:- / vecka inklusive slussbiljett (värde 5.000:-).
Lågsäsong V 19– 21 samt V 33 – 37 från 21.500:- / vecka inklusive slussbiljett (värde 5.000:-).
Priset inkluderar slussbiljett och fria gästhamnsnätter i kanalens hamnar samt i ett antal gästhamnar i Vättern. Se Göta kanals hemsida för mer information. Hyra gäller enkel tur hela kanalen Söderköping – Sjötorp eller omvänt eller tur och retur Sjötorp-Sjötorp. Vi förbehåller oss rätten att anvisa plats för tillträde till båten. Kostnad för bränsle tillkommer.
Disposition
I aktern finns båtens sovavdelning med 6 kojer, varav en kan användas som dubbelkoj. Salong med styrplats, matbord och kök. Matplatsen enkelt bäddbar till två kojplatser. Rymlig toalett med dusch. Gott om stuvutrymmen, 2 garderober. Flybridge med styrplats och passagerarsoffal. Tillsammans med akterdäck möblerbart utomhus för tio personer. Lösa stolar och bord.
Utrustning komfort
Kallt och varmt rinnande vatten. Dusch och toalett med septitank. Komplett utrustat kök med servis för tio personer. Kyl, spis med ugn. Bäddutrustning (lakan kan hyras). Värmare. Landström med 220 V eluttag och batteriladdare.
Utrustning navigation / säkerhet
Flytvästar för tio personer, brandsläckare, första förband, nödraketer. GPS-navigator, kompass, logg. Fendrar, ankare.
Övrigt
Deposition, 8.000:- erlägges under hyrestiden. Återbetalas efter hyrestidens slut under förutsättning att båten lämnas tillbaka utan skador och inga skadeståndskrav finns från tredje man. Slutstädning utförs av hyrestagaren innan båten återlämnas.

Vättern Kanal Charter AB

0143-298 87

Vättern Kanal Charter AB

0143-298 87

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation fr 18500
Visa karthjälpSkriv ut