Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra

Hyra "Bakkegården" semesterhus, Vesløs, Vesløs, 24 bäddar, 1000 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer B6003

I den vackra nordjyska naturen i "landet" mellan Limfjorden och Vesterhavet finner man detta fantastiska, 1.000 m2 stora lantegendomen, vars historia går tillbaka ända till 1664. Idag är fastigheten totaltrenoverad såväl ute som inne - dock med varsam hand, så att den historiska atmosfären är väl bevarad.
Inomhus är stället ett sant eldorado - både för de aktiva eller för de som helst vill slappa på sin semester. Hela huset är stilfullt möblerat med antika möbler, och alla 12 rummen har olika inredningar. Utöver ett inbjudande badlandskap med swimmingpool, bubbelbad och bastu, finns här också ett jättelikt aktivitetsrum med bl.a. dart, bordtennis, bar och olika träningsredskap. Och för barnen är det iordninggjort en myshörna med playstation2 och en egen tv. Den lässugna kan göra ett besök i gårdens bibliotek, eller spela ett parti biljard. Vill man dra sig tillbaka för en stund, kan man göra detta i det specialinredda relax-rummet.
Detta mondäna lantställe är lika lämpligt för den privata semestern som för företaget som önskar något speciellt för kursen eller konferensen.
Således kan ett 350 m2 stort konferensrum hyras till i samband med vistelsen på egendomen. Det finns även möjlighet till att mot betalning få fler sovplatser (upp till 8) – kontakta vänligen dansommer.
Fritidshuset är beläget på en 21.000 m2 stor naturtomt, där det finns möjlighet att motionera och samtidigt komma naturen riktigt nära. Här finns egen badmintonbana, beachvolleybana, fotbollsplan och en bra grillplats, en stor altan mot söder och en liten lekplats.
Beger man sig bort från egendomen för att utforska omgivningarna närmare, är det inte långt till hamnbyn Amtoft, där småbåtshamnen är mitt i centrum.
Området omkring Amtoft är ett idylliskt och naturskönt område, där det också ges möjlighet för bad och surfning under natur- och barnvänliga förhållande. Strax intill ligger Feggesund med färjeförbindelser till ön Mors och andra kända utflyktsmål t.ex Nordeuropas största fågelreservat Vejöerne och den 47 meter höga kalkstensklippan Bulbjerg.

Veckopriset är för 24 personer. Extra personer (upp till 32 personer) mot betalning. Kontakt dansommers bokningsavdelning för priser och bokning.

Semesterhus
1000 m2
Naturtomt
21000 m2
Stjärnor
5
Stad
Vesløs
Område
Vesløs
WC: Varmt och kallt vatten
16
Badrum
Dusch
Sovrum
16
Personer
24
Dubbelsängar
32
Barnsängar
4
Renoverat år
2006
Byggt år
1604
Helårsisolerat
Vedeldning
Vatten
1,5 km
Shopping
1,5 km
Restaurang
5 km
Panoramautsikt över vatten
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare och dammsugare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
180 L
2 TV
Parabol, tyska kanaler
1 DVD
1 video
Stereoanläggning och CD
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Pool
Tvättmaskin
Torktumlare
Biljard, bordtennis och dart
Barnstolar
2
Bastu
Solarium
Bubbelpool
6
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 43979 kr Per vecka
Pris lågsäsong 20770 kr Per vecka
Prisinformation 20770 - 43979
Visa karthjälpSkriv ut