Hyra bil Cochabamba Hyra bil Cochabamba Hyra bil Cochabamba

Hyra bil Cochabamba

Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Cochabamba till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret.

Priset för att hyra bil i Cochabamba varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Cochabamba.

Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Cochabamba genom oss!


Cochabamba är en stad i centrala Bolivia, och är belägen i en dal med samma namn i Andernas bergsområde. Det är huvudstaden i departementet Cochabamba och är den fjärde största staden i landet, med en beräknad folkmängd av 603 324 invånare (2008).[1] Staden har fått sitt namn efter quechuas qhocha (sjö) och pampa (öppet fält)[2]. Invånarna i staden kallas vanligenCochabambinos[3]. Cochabamba är känd i Sydamerika som staden med den eviga våren och trädgårdsstaden tack vare de varma temperaturerna året runt och dess välskötta parker.Cochabamba är en ekonomiskt aktiv stad och en av de mest socialliberala platserna i Bolivia. Liksom andra stora städer i Anderna är Cochabamba en stad med kontraster. Stadskärnan, vid platser som Plaza Colón och Plaza 14 de Septiembre, är i allmänhet moderna och det är i dessa delar som stadens kommersiella centrum ligger. Ett livligt nattliv är koncentrerat runt Calle España och den trefiliga boulevarden El Prado. Längre ut från stadskärnan blir dock samhället mindre och mindre tekniskt utvecklat. Cochabambas förorter har högre kriminalitet, sämre tillgång på elektricitet och avlopp samt stenbelagda gator. Vid området strax söder om flygplatsen ligger halvfärdigbyggda hus på leriga vägar.

eBilhyra

eBilhyra

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut