Hyra bil Houston Hyra bil Houston Hyra bil Houston

Hyra bil Houston

Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Houston till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret.

Priset för att hyra bil i Houston varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Houston.

Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Houston genom oss!


Houston är den största staden i Texas, den fjärde största i USA och den femte största i Nordamerika, efter Toronto, Kanada. Vid 2005 års folkräkningar hade staden mer än två miljoner. Houstons motorvägsystem består av 926,17 kilometer väg som sträcker sig över 10 countyn.[31] Motorvägarna utgörs av en hub som sedan delar sig flera gånger. Den innersta vägen är Interstate 610 vilken går i centrum, samt till sjukhus och flera andra områden i staden. Beltway 8 samt Sam Houston Tollway formar mellanloopen med en diameter på omkring 40,23 kilometer. Ett föreslaget motorvägsprojekt, State Highway 99 (The Grand Parkway), ska skapa den tredje loopen utanför Houston. Idag går den färdiga delen av State Highway 99 strax norr om Interstate 10, väster om Houston till U.S. Nighway 59 i Sugar Land, sydväst om Houston. Denna biten färdigställdes 1994. invånare. Staden täcker en yta på över 1 600 km² . Houston är administrativ stad för Harris County och utgör en del av Houston-Sugar Land-Baytown-metropolen, det sjätte största i USA med mer än 5,5 miljoner invånare.

eBilhyra

eBilhyra

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut