Hyrahyras logga

Hyra bil Ljubljana

Fordon » Bil
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyra bil Ljubljana
Hyra bil Ljubljana
Hyra bil Ljubljana

Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Ljubljana till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret.

Priset för att hyra bil i Ljubljana varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Ljubljana.

Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Ljubljana genom oss!


Ljubljana är huvudstaden och den största staden i Slovenien, belägen där Ljubljanica rinner ut i Sava i kommunen Ljubljana. Folkmängden i centrala Ljubljana uppgår till cirka 270 000 invånare. Med bil från Ljubljana är det 136 km till Zagreb, 379 km till Wien, och 501 km till Milano. Från Ljubljana utgår ett antal motorvägar som leder till delar av landet och ut till grannländerna.

Uthyres/Erbjudes löpande

Kontakta annonsören

eBilhyra