Hyra bil Namur Hyra bil Namur Hyra bil Namur

Hyra bil Namur

Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Namur till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret.

Priset för att hyra bil i Namur varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Namur.

Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Namur genom oss!


Namur är en stad i mellersta Belgien. Den är huvudort i provinsen Namur och regionen Vallonien. 1 januari 2004 var antalet invånare 106 213.Namur är belägen vid Sambres förening med Meuse. Den har ett citadell, i vinkeln mellan de båda floderna, på samma plats som ett romerskt fäste och grevarnas av Namur borg, varav endast två torn återstår. Vidare finns en domkyrka, St Aubin (byggd 1751-1772 i renässansstil), med Don Juan d'Austrias gravvård, en av jesuiter 1621-1654 byggd kyrka, St Loup, i barockstil, ett teologiskt seminarium, ett kungligt ateneum. Namur är säte för en biskop. Med undantag av ett beffroi (klocktorn) från 1300-talet samt justitiepalatset (förr kloster) från 1474 finns inga byggnader av synnerligt hög ålder.

eBilhyra

eBilhyra

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut