Hyra bil Paris Hyra bil Paris Hyra bil Paris

Hyra bil Paris

Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Paris till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret.

Priset för att hyra bil i Paris varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Paris.

Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Paris genom oss!


Paris är huvudstaden i Frankrike. Staden är belägen vid floden Seine och grundlades av romarna under namnet Lutetia. Paris utgör ett eget departement i regionen Île-de-France. Staden delas in i 20arrondissement. Paris innerstad har cirka 2,2 miljoner invånare och med förorter över 11 miljoner invånare. Paris är ett av världens viktigaste affärs- och kulturcentrum. Som en av de mest betydelsefulla globala städer är Paris även ett viktigt politiskt, teknologiskt och konstnärligt centrum, samt ansedd som modets och gastronomins huvudstad [4]. Paris besöks årligen av över 30 miljoner utländska turister, vilket gör staden till världens populäraste resmål.

eBilhyra

eBilhyra

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut