Hyra Buss Uppsala

Bussar finns i många olika storlekar och modeller. Vi har flera olika märken och den största delen är helturistbussar med all nödvändig utrustning. Dom flesta bussarna har i dagsläget DVD, men några har också/annars VHS. Toalett och klimat anläggning är mer eller mindre självklartheter i dagens samhälle - och så även hos oss! Alla våra turistbussar har säkerhets bälten och några av skolbussar är även utrustade med alcolås.

Bussarna är av varierande storlek och rymmer från 15 till 70 personer. De allra flersta är "normal strora" bussar med plats för 50 personer. Våra färger är vitt och blått (Håbo Buss) och vitt och rött/svart (Knivsta Buss). Vi får ofta höra från förvånade semesterfirare att man ser våra bussar över hela Sverige - och det är ju det som är tanken - vi kör er med våra bussar dit ni vill åka!

VÄLKOMMEN!

Till Håbo Buss och Knivsta Buss gemensamma hemsida! Sedan mars 2005 tillhör vi samma koncern och täcker tillsammans upp en stor del av Mälardalen med Uppsala och Stockholms Län!

Vi kör alla typer av grupper från Företag till Intresse organisationer och fritids/sport föreningar. Resor till Konferenshotell, djurparker, museer och privata evenemang.

Våra bussar tar 15-70 passagerare och vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla kundens alla tänkbara önskemål.

Vi hjälper även till med helhets lösningar och kan boka det mesta som gör er resa komplett! Vi skräddarsyr även egna resor till grupper – allt du behöver göra är att fråga!

Ännu en gång - Varmt välkommen till oss!

Håbo Buss AB

018-38 03 52

Håbo Buss AB

018-38 03 52

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut