Hyra Byggfläkt

Den perfekta byggfläkten för uppvärmning av t.ex garage, byggarbetsplatser, verkstäder m.m. För både torra och våta utrymmen. Reglerbar termostat och bärhandtag för komfort och mobilitet. Fläkt hastigheten kan regleras i tre olika lägen. Värmeeffekt: 5000 W.Dag 1: 35 :-
Dag 2: 25 :-

Uthyrning för längre period än vad som listas ovan, var god kontakta oss för offert.
Uthyrning
Det miljövänligaste alternativet är att hyra och det bästa är att du får pengar över till annat. Våra produkter får kontinuerlig service och underhåll. Klicka dig vidare till det objekt du önskar mer information om till vänster under "uthyrningsobjekt".

Vi hyr ut både förare med maskin eller bara maskin. Är du instresserad av att hyra förare och maskin, så kan du/ni kontakta oss för offert.

När du hyr någon av våra maskiner ingår det en försäkring, självrisken är 5000kr, men du kan teckna en tilläggsförsäkring till en kostnad av 5% på hyresbeloppet och därmed få en lägre självrisk.

Vi arbetar i första hand i området Norra Kalmar Län. Transport inom en radie av 30km till och från Gunnebo ingår i hyresbeloppet därefter kostar transporten 5:-/km

För att vara säker på att hyra vid önskat datum boka i tid!

Stjärnbad Allservice AB

0490- 234 87

Stjärnbad Allservice AB

0490- 234 87

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 35 För hela perioden
Visa karthjälpSkriv ut