Hyra "Ferie Fjord" semesterhus, Ranum, Trend, 32 bäddar, 1400 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer C6442

Denna härliga semesterbostad "Ferie Fjord" ligger i vackra omgivningar vid Limfjorden på Nordjylland. "Ferie Fjord" är en fin och välbevarad bondgård i fyra längor med sammanlagt 16 separata bostäder i olika storlekar med plats för 2 till 14 personer. Alla bostäder är vackert inredda med egen terrass, därutöver finns flera gemensamma terrasser med vacker utsikt över äng, skog och fjord.
Utomhusfaciliteterna är i toppklass med stora, parkliknande trädgårdar, där man hittar båtplatser, lekplatser och många trevliga platser där man kan söka lä och vila sig i solen. Inomhus finns allt man kan önska sig, t.ex. tropiskt badland, stort gemensamhetsutrymme med plats för 45 sittande gäster, dart, petanque, Internet, badminton, bollplan med mål, bordtennis, biljard, lufthockey, motionsredskap, trampolin (med säkerhetsnät), playstation och volleyboll. "Ferie Fjord" är den perfekta semesterbostaden året runt eftersom det alltid finns massor att göra, såväl ute som inne.
Landskapet omkring Limfjorden sitter på en skattkammare av vacker natur och spännande upplevelser som man inte bör gå miste om: böljande kullar, vidsträckta hedar och öppet åkerlandskap samt en mängd utsiktsplatser, där du kan beundra landskapets mosaik av öar, vikar och småfjordar.
Stränderna är oftast barnvänliga och området är perfekt för wind- och kitesufing, segling och all annan vattensport. Från semesterhuset är det bara 2 km till den närmaste badstranden som ligger vid Trend och är känd för att ha ett av Danmarks bästa surfvatten. Vill man bada i Vesterhavets friska vågor, är det bara 35 km ut till Slettestrand.
Ett besök i Limfjordslandet kan med fördel omfatta en båttur på fjorden ombord på ett gammalt träskepp eller med en av de små färjorna som går ut till öarna Venø, Fur eller Livø. På den bilfria ön Livø hittar du ett rikt djurliv och längst ute på den fredade och otillgängliga Livø Tap finns det sälar. Upplev det imponerade medeltidsklostret Vitskøl från 1157, som bl.a. är känd för sin stora örtagård och sin kyrkoruin.
Området omkring "Ferie Fjord" bjuder på aktiviteter för hela familjen. Här finns bra möjligheter att vandra, rida och cykla längs stigarna i det natursköna landskapet. Man kan också fiska i fjorden, i åar eller i en Put & Take sjö och för golfaren finns det en 18-håls golfbana i området. Det är bara 5 km till Rønbjerg, där det finns ett stort badland, tennisbanor, uthyrning av surfingutrustning och mycket annat. Om du längtar efter avkoppling kan du njuta av en spabehandling på Løgstør Park Hotel. Den charmiga staden Løgstør är väl värd ett besök med sina små trevliga hus, ett spännande maritimt museum (Limfjordsmuseet) och bra shopping. I den stämningsfulla hamnen kan du uppleva Kunstnertorvet, där de lokala konstnärerna möts och ställer ut.
Barnen kommer att älska en tur till Jesperhus Blomsterpark, Aalborg ZOO, Hjerl Hede Frilandsmuseum, Tivoliland i Aalborg eller Fårup Sommerland, som alla ligger inom en timmes körväg från semesterhuset.

Semesterhus
1400 m2
Trädgård
25000 m2
Stjärnor
4
Stad
Ranum
Område
Trend
WC: Varmt och kallt vatten
6
Badrum
Dusch
Sovrum
16
Personer
32
Enkelsängar
12
Dubbelsängar
22
Barnsängar
3
Renoverat år
2000
Byggt år
1953
Helårsisolerat
Centralvärme
Vatten
2 km
Shopping
2 km
Restaurang
2 km
Panoramautsikt över vatten
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare och dammsugare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
210 L
5 TV
Parabol, tyska och skand.
5 DVD
Stereoanläggning och CD
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Pool
Tvättmaskin
Torktumlare
Biljard och bordtennis
Barnstolar
3
Bastu
Solarium
Bubbelpool
4
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 38120 kr Per vecka
Pris lågsäsong 16169 kr Per vecka
Prisinformation 16169 - 38120
Visa karthjälpSkriv ut