Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra Hyra

Hyra "Fjordvang" semesterhus, Karby, Neessund Strand, 23 bäddar, 730 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer B6317

Neesund har det perfekta läget vid Sydmors med en fantastisk panoramautsikt över Limfjorden och det vackra landskapet. Det sägs, att när vår Herre skapade Danmark, lät han först göra ett försök. När han senare var färdig med sin skapelse, tyckte han, att denna modell var för vacker för att kastats bort, därför placerade han den i Limfjorden. Denna modell var Mors, ön som i stort sett innehåller Danmarks alla landskapstyper.
På den södra delen av Mors ligger detta exklusiva landställe "Fjordvang", bara 300m från Neessund. Läget är det bästa tänkbara, egendomen ligger på en 800 000 m2 stor naturtomt med 180 graders utsikt över fjorden. Till Jesperhus Blomsterpark - med upplevelser för hela familjen - är det bara 18 km. Huset är från början en lantbruksfastighet, som byggdes 1956 och som 1993 blev moderniserad och nyinredd. Åren därpå har egendomen fortlöpande moderniserats och har fått ytterligare faciliteter. Nu framstår "Fjordvang" som en fritidsbostad till gästen som kräver det lilla extra.
Här finns i stort sett obegränsade möjligheter. Här finns allt vad hjärtat kan begära för en innehållsrik semester. I det fantastiska vackra poolrummet kan hela familjen leka i det våta elementet, utrustat med motströmmar, vattenrutschbana och en speciell barnpool. Tillbaka till "jorden" kan man i det ena av husets två aktivitetsrum spela pool-biljard. Eller kan man träna i aktivitetsrummet/mysrummet med dart, bordtennis, bollspel eller bara njuta i de läderklädda sofforna. Vill man bli lite svett kan man pröva den inomhus belägna squashbanan med trägolv som har internationella mål och glasväggar (squashracket kan hyras vid ankomst) eller pröva badmintonbanan också den inomhus på betonggolv med nät och markeringar (obs. racket måste medtas). På innergården finns en överbyggd grillplats med ett härligt arrangemang med fasta bord och bänkar, grill och en utomhus spis, upplagt för en middag i det gröna.
Bytesdag är FREDAG.

Semesterhus
730 m2
Naturtomt
827400 m2
Stjärnor
4
Stad
Karby
Område
Neessund Strand
WC: Varmt och kallt vatten
4
Badrum
Dusch och badkar
Sovrum
10
Personer
23
Enkelsängar
11
Dubbelsängar
12
Barnsängar
1
Renoverat år
1993
Byggt år
1956
Panorama utsikt
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Vatten
300 m
Shopping
5 km
Restaurang
7 km
Panoramautsikt över vatten
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
50 L
2 TV
Parabol, tyska och skand.
1 video
Radio
Telefon
Carport
Trädgårdsmöbler
Gunga och sandlåda
Pool
Vattenrutschb./Pool m. jetstr.
Tvättmaskin
Torktumlare
Biljard, bordtennis och dart
Barnstolar
1
Bastu
Solarium
Bubbelpool
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 25619 kr Per vecka
Pris lågsäsong 11640 kr Per vecka
Prisinformation 11640 - 25619
Visa karthjälpSkriv ut