Hyra Heliumflaskor

VIKTIGT: Heliumballonger flyger ca 8-16 timmar så BLÅS alltid ballongerna samma dag. Vill du förbereda ditt event kan du köpa HIGH FLOAT och få upp till 25 gånger längre flygtid.

Vi säljer alla storlekar av helium på vårt kontor på Sveavägen 133, Stockholm. Beställ heliumet dagen innan du önskar att hämta upp den.

Frakt - Vi kan leverar helium i hela Sverige.
Bacala | ballonger.nu kan leverans och hämtning din heliumflaska för endast 75kr/tillfälle och flaska och pga dyrare bränsle tillkommer ett bränsletillägg på 50kr/utkörning. Detta gäller endast företag. Vi leverar mellan 08:00 - 17:00 på vardagar och det är viktigt att någon finns på plats. Vi ansvara inte om ni har lämnat en adress som är obemannad. Vi leverar inte 2,5 liters heliumflaskor men se gärna på www.aga.se och leta efter ditt närmasta försäljningställe.

Beställningsvillkor
För leverans i Stockholm måste beställningen ske 10:00 dagen innan ditt event.
Det går även bra att komma och hämta din heliumflaska på vårt kontor. Beställ flaskan senast 18:00 dagen iannan du ska hämta den.
I övriga landet gäller sju dagar men kan ibland lösas snabbare, ring oss 08-33 50 09 för snabbt besked. Annars går det bra att göra en förfrågan genom att fylla i formuläret till vänster.

Hyra av heliumtub
I heliumpriset ingår hyra av flaskan i 7 dagar. Därefter debiteras en avgift på 10kr/dag i högst två veckor om inget annat överenskommet. Om flaskan inte har kommit tillbaka efter 2 veckor faktureras 5000kr per helium flaska. Kunden bär ansvaret för att heliumflaskan retuneras till oss inom angiven tid. Detta gäller även om hämtning av helium flaskan är beställd.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Se hemsidanSkriv ut