Hyra husbil - Touring Cars

Hyra husbil - Touring Cars

På Touring Cars semester reser du enkelt med högkvalitet husbil. Det är lika lätt att köra en husbil som en vanlig bil. Bestäm vart du ska åka, övernatta var du vill och fortsätt resan när du känner för det. Berg, fjordar och sjöar. Slott och städer. Du når de nordiska ländernas fantastiska natur på nolltid med en husbil från Touring Cars.

Touring Cars har bilar för dig som reser ensam, i par, med hela familijen eller i grupp och vi erbjuder även ytterligare tjänster för en perfekt semester. Bilarna är indelade i fyra olika kategorier beroede på storlek och specifikationer. Vi hyr ut husbilar i Helsingfors, Rovaniemi, Stockholm, Oslo och Reykjavik. För många av oss är sommarsemestern årets höjdpunkt som vi satsar en hel del på. Touring Cars erbjuder personlig och individuell service redan från första stund och vi lovar att hjälpa dig på alla sätt vi kanför att få en lyckad semester. De modeller vi hyr ut är LMC, Hymer och Carado.

Alla husbilar är utrustade med luftkonditionering. Fordonets maximala hastighet är 100km/h och hyran inkluderar 30 fria mil per dag (exempel: vecka 7 dagar x 30 mil = 210 mil). Husbilar från Touring Cars är fullt utrustade som små semesterlägenheter på hjul. Alla bilar har dusch, kemisk toalett, kök, kylskåp, spis och matlagningsutrustning. Husdjuren kan resa med för 1990 Kr.

Läs mer av uthyrning, betalning, avbokningsregler, tillbehör och på priser på vår hemsida

Reservation center

+358 9 849 4050

Reservation center

+358 9 849 4050

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för pris +358 9 849 4050
Visa karthjälpSkriv ut