Hyra Husbil utomlands Italien

Hyr husbil. Mer semester – lägre kostnad.

Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka Europa. Du kan åka till bergen och till havet, till storstäder och byar. Och när utsikten är som vackrast är det bara att bromsa.

Helst vill man komma ner på kontinenten så snabbt som möjligt. Sveriges avlånga land och de tyska motorvägarna upplevs ofta som en transportsträcka, som naggar på både semesterdagar och reskassa.

Husbilsresor ger dig fler semesterdagar till en lägre kostnad. Idén är enkel – du flyger till Tyskland,Holland, Frankrike, Portugal eller Spanien och fortsätter därifrån med husbil. Tack vare lågprisflyget är den lösningen billigare än att köra hela vägen från Sverige och betala för färjor och bensin.

Vår tyske samarbetspartner, som är ett helägt dotterföretag till husbilstillverkaren Dethleffs, förfogar över mer än 850 husbilar och har ett nät av uthyrningsstationer i Tyskland, Holland, Frankrike, Portugal och Spanien. Fly vintern och ta en husbilssemester där det fortfarande är varmt och skönt.

Husbilsresor hjälper dig att hitta billigt flyg och den husbilsmodell som passar just dina behov. Vi kan även tipsa om intressanta resmål och komma med praktiska råd.

Du kan även hyra husbil i USA förmånligt och tryggt genom oss på Husbilsresor. Vår amerikanske samarbetspartner förfogar över ca 800 husbilar för uthyrning runt hela USA:
Du kan välja "one chart way", vilket betyder att du kan att hämta upp husbilen på ett ställe och lämna tillbaka den på ett annat. Du har nio städer att välja mellan.

Vi erbjuder också våra norska grannar att leie bobil i Frankrike, Tyskland, Spania och USA.

Hyr Husbil
i Tyskland
i Frankrike
i USA
i Holland
i Spanien/Portugal

Husbilsresor i Europa AB

+46 (0)8 437 515 88

Husbilsresor i Europa AB

+46 (0)8 437 515 88

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för offert
Visa karthjälpSkriv ut