Hyra Kajak

Kajaker är en fluga som håller på att bli ett nytt fritidsintresse för de som har provat. Att paddla havskajak är ett härligt äventyr. Inte på minsta vis farligt, men med lite kill i magen. Det svåraste är att lära sig gå i och ur kajaken, men när man väl övat några gånger går det lätt, och man har fått en ny hobby.

I kajakhyran ingår kajak, paddel, kapell, vattentät påse, kajakvantar, mobiltelefonfodral, sjökort och kompass. Vi bjuder på en instruktion för den som behöver eller känner sig osäker.

Vi har tre Hasle Explorer. De är 5,20 x 0,60 och väger 24 kg. De har styrskädda, smidig och nästan lika stor som ett roder. Kajaken är byggd i dubbelbakad polyetenplast vilket gör den mindre öm än vanliga plastkajaker. Dubbelbotten isolerar bra från vattnet, det ökar komforten kalla vinterdagar. Explorer är lättpaddlad, inte så rank och den går stabilt och bra i hög sjö. Friluftsfrämjandet använder Hasle.
För de riktigt långa, längre än 1.95, har vi en Robson Puffin. Den är 5,00 x 0,60 med roder och en vikt på 25 kg. Den är byggd i enkelbakad polyetenplast, har bra bärighet och är lättpaddlad även i meterhöga vågor. En kajak att utvecklas i.

Björkö Rent a Boat AB

0703-14 01 46

Björkö Rent a Boat AB

0703-14 01 46

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 220 Per 24h
Visa karthjälpSkriv ut