Hyrahyras logga

Hyra Kanot

Fordon » Båt » Kajak & Kanot
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyra Kanot

Uthyrning av kanoter

Vårt läge vid Ulvsundasjön/Karlbergskanalen ger unika möjligheter att se Stockholm från vattnet. Härifrån kan du börja paddla med oss på en "prova-på-kväll", hyra kajak eller hyra kanot.

Hyra kanot täcker alla paddlingsfarkoster, kajaker såväl som kanadensare. Hyra kajak är den mest populära paddlingsformen i vår kanotuthyrning.

Urvalet är stort - vi har kajaker för alla!
Vi prioriterar säkerhet och använder högkvalitetskajaker och kajaktillbehör av högsta kvalitet. I kanotuthyrningen testar vi alla nyheter och byter ofta ut kajakerna. Dessa säljs begagnade i utmärkt skick efter 2-3 års användning.

Tisdagspaddling
På tisdagskvällar under sommarhalvåret har vi vår "prova-på-kväll". Denna introduktionspaddling lämpar sig både för dem som aldrig har paddlat och för de som vill ha lite tekniktips för att utvecklas som paddlare. Kursen sker i grupp om 6-15 personer och kostar 350:-/person. Anmälan görs per telefon 08-730 22 10 och senast samma dag klockan 12:00.

Hyra kajak kvällstid
Från och med den 25/6 till den 7/8 har vi kvällsöppet på onsdag- och torsdagskvällar fram till 21:30. Kom och upplev sommarkvällen från vattnet.

Hyra kanot med företaget
Hyra kanot med företaget är en uppskattad form av paddling. Ni kan anlita oss för hela arrangemanget eller så kan Ni göra en egen tur. Ni paddlar ut från våra bryggor och har en picknick på någon av öarna. Denna tur tar c:a en halv dag. Vår kanotuthyrning är öppen nästan hela året. Allt fler paddlare har upptäckt höstpaddlingen med färgprakt och gynnsam vattentemperatur.

Hör gärna av Er till oss så hjälper vi till med planering och genomförande. Kanske kan någon av våra samarbetspartners ligga geografiskt lämpligt.

Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation: fr 150

Kontakta annonsören

Svima Sport
Telefon: 08-730 22 10