Hyra Kite / Kitesurfning

Använd kiten till toppen av berget
Tänk dig att du med endast vindens hjälp surfar fram högre och högre upp över snövidderna ända till bergets topp. Efter att ha beundrat utsikten packar du ihop kiten och åker skidor hela vägen ner för att återigen ta fram kiten och åka till nästa bergstopp. Allt detta på mindre tid än det tar att åka lift upp för motsvarande sträcka.

Detta och mycket mer är möjligt med rätt kunskap och rätt utrustning. Vi vill hjälpa andra att säkert få upptäcka den rena vindkraften, med dess möjligheter till transport och lek i våra nordiska berg.

Uthyrning av kiteutrustning

Innan man själv har skaffat sig sin egen kiteutrustning eller om man har en kite men vill ha en med andra egenskaper så är det perfekt att kunna hyra. Då kiting är en mycket riskabel sport om man inte har rätt kunskap kräver vi att man har gått en motsvarande två dagars kurs eller på annat sätt visa att man är en erfaren kitare. Våra kiter kommer från Ozone kites som är världsledande på kiter som används på land. De är mycket säkra att starta och ta ned igen, vilket är mycket viktigt i lite svårare terräng. Dessutom har vi genom åren sett att de håller en mycket hög kvalitet då vi hittills bara haft problem som vi själva skapat t ex när man kör över sina egna linor :-).

Om man är några stycken som ska kita tillsammans så är det bra att kunna prata med varandra under färd, därför hyr vi även ut komradios med handsfree.

Om du vill hyra utrustning av oss så laddar du ner vår uthyrningslista där du kan välja utrustning. När du har bestämt dig så mailar du din beställning till info@mountainkite.com så ringer vi upp dig.
Vi skickar gärna utrustningen till er med Posten eller Bussgods. Vill du hämta utrustningen själv så kan man under vinterhalvåret hämta dem i Åre, Kittelfjäll eller i Umeå. Glöm inte att ange ditt namn, telefonnummer och när du behöver utrustningen.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut