Hyrahyras logga

Hyra kontor, City

Lokal & Affärsverksamhet » Kontor & Kontorsplats
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyra kontor, City

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Representativ lokal under takåsarna i Spårvagnshallarnas påbyggda del. Lokalen är helt öppen idag och ny hyresgäst kan vara med och påverka rumsutformning och golvval.

Utmärkt entré finns från antingen Birger Jarlsgatan eller Tegnérgatan. Huvudingång till lokalen är i den diamantformade nya huskroppen och det ger mycket bra möjligheter för en välkomnande mötesdel och efterföljande mer privata kontorsdelar.

Lokalen kan delas i två delar och dessa skulle bli 538 kvm och 697 kvm stora.

Lättillgängligt i fastigheten finns Spårvagnshallarna Konferens med mötesrum för 10-54 personer samt en hörsal för upp till 120 personer, SATS-gym och en populär lunchrestaurang.

Tillträde i närtid.

Bilder kommer inom kort.


Omgivning
Huset omges av både kontorsfastigheter och lägenhetshus. Mittemot huvudentrén ligger Jarlaparken som sommartid är ett härligt ställe för lunch.


Närservice
I fastigheten finns lunchrestaurangen Man in the Moon, Konferens Spårvagnshallarna samt ett SATS-gym. Vidare finns flera lunchrestauranger i området, hotell Birger Jarl, en Statoilstation, 7-Eleven, samt ett kluster av butiker med ekologiskt sortiment.


Kommunikation
Närmaste tunnelbanestation är, på grön linje Rådmansgatan, samt på röd linje Tekniska Högskolan. Fastigheten passeras av stombuss 2 samt buss 43 och nattetid buss 96. Buss 42 & 44 passerar också i närheten. För den bilburne finns ett flertal garageplaster till förfogande i huset.


Övrigt
<br />Välkänd centralt placerad fastighet i mycket gott skick.


Lokaltyp
Kontor 1235 m²

Uthyres/Erbjudes löpande

Kontakta annonsören

Klicka för telefonnummer och e-postadress.