Hyra kontor, Danderyd

Hyra kontor, Danderyd

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Effektivt och modernt kontor. Blandad och ljus kontorslösning med bästa utsikt. Lokalen delas av från en större lokal, så flexibiliteten är stor.


Om lokalen
Blandade moderna kontorslösningar med god ventilation och indragen fiber.


Omgivning
Här har du naturen in på knuten. Fastigheten ligger naturskönt men ändå nära kommunikationer.


Närservice
Två restauranger finns i fastigheten. Mörby Centrum ligger på gångavstånd och erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis mm. Träningsanläggning i form av SATS Danderyd på Karlsrovägen 2.


Kommunikation
Med bil tar du dig till Arlanda flygplats på 25-30 minuter, Bromma flygplats på 15-20 minuter. Buss går via Sollentuna till Kista och från Sollentuna även pendeltåg.
Med tunnelbana från Mörby centrum tar du dig till Stockholm central på mindre än 15 minuter..


Övrigt
<br />GE Capital Real Estate Norden är ett fastighetsbolag för den nordiska marknaden och ingår i den globala koncernen General Electric. Vi erbjuder lokal expertis med globalt kapital.

GE Capital Real Estate har funnits i Sverige sedan 1995 och är en långsiktig aktör med fokus på fastigheter för handel och kontor. Vi äger, förvaltar och förädlar fastigheter.

Vi skiljer oss från många andra utländska aktörer genom att vi har en väl utbyggd förvaltningsorganisation och lokal närvaro på de platser där vi är verksamma. Genom service och närhet skapar vi långsiktiga relationer med våra hyresgäster.


Lokaltyp
Kontor 224 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut