Hyra kontor, Eskilstuna

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
En mindre butikslokal i centrala Eskilstuna med sobra glaspartier som erbjuder bra skyltläge. Här kan man driva en mindre butiksverksamhet. Lokalen består av en stor öppen yta med hela skyltfönster längs två väggar med fantastiska möjligheter till varuexponering!


Omgivning
Endast en kort promenad till de trevliga kulturkvarteren i Gamla Stan, Eskilstunaån, Munktell Science park, grönområden och parker


Närservice
Fastigheten har med sitt centrala läge längs med gågatan all tänkbar service i den omedelbara omgivningen. Där finns butiker, banker, restauranger, vårdcentral, friskvård, myndigheter, kommunala serviceinrättningar, gymnasieskola och torghandel i kvarteret.
Därutöver Gallerians 18 butiker och 6 restauranger


Kommunikation
Det är gångavstånd till Eskilstunas centralstation, där det finns förbindelser med bl a Stockholm och Västerås varje timme. Ett stenkast bort, vid Fristadstorget och Rademachergatan, passerar de flesta busslinjerna.


Övrigt
Butikslokalen är belägen i en mysig gränd med andra butiker som urmakare, konstnärsbutik och café. På baksidan finns av- och pålastnings zon .<br />Stadsnätet finns indraget till kopplingspunkt i fastigheten.


Lokaltyp
Butik/handel 65 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut