Hyra kontor, Eskilstuna

Hyra kontor, Eskilstuna

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Fastigheten består av en handelsbyggnad i två plan (Sveaplan Centrum) och framför byggnaden finns en stor parkeringsyta samt en tankningsstation (OKQ8). Byggnaden har två ingångar, en huvudentré samt en entré från den västra sidan. Genom centrumet löper ett gångstråk och i mitten finns en nyinstallerad rulltrappa som leder upp till möbelbutiken som förhyr hela plan 2. Fastigheten har en stor tomt och en detaljplanprocess pågår om utveckling av området, dels att skapa mer handelsareor samt byggrätter för bostäder.


Om lokalen
Vi söker en verksamhet som kompletterar överiga butiksutbudet. VI ser gärna en servicebetonad butik, t ex frisör, skönhetssalong eller glasögon. Butikens utformning går att anpassa efter önskemål, förslag framgår av exempel på planlösning.


Omgivning
Fastigheten ligger nära Eskilstunaån och Eskilstunas mest centrala delar. Större gång- och cykelstråk passerar fastigheten. På fastigheten finns idag 385 parkeringsplatser varav 254 är kundparkeringar.


Parkering
På fastigheten finns idag 385 parkeringsplatser varav 254 är kundparkeringar.


Närservice
Goda kommunikationer, Mälardalens högskola och ett starkt näringsliv bidrar till Eskilstunas starka tillväxt. Här finns det mesta inom räckhåll vilket gör det enkelt att bo, leva och verka. Fastigheten ligger nära en mängd spännande restauranger. Gymnasium och sjukhus inom gångavstånd. Hotell finns cirka 0.5 km bort. Det finns även spa, kanotuthyrning och café i närheten.


Kommunikation
I Eskilstuna finns många bra kommunikationsmöjligheter. Eskilstuna flygplats ligger 13 km öster om centrum. Lufttrafiken består av transport- och ambulansflyg, flygskoleverksamhet, allmänflyg och taxiflyg. Till Stockholm tar man sig lättast med tåg på ungefär en timme. Goda förutsättningar för tågtrafik i såväl nord-sydlig som öst-västlig riktning finns. Närheten till E20 gör att det är lätt för godstransporter att komma fram och även för persontrafik att hitta fastigheten. Centralstationen och Eskilstunas mest centrala delar nås på cirka 10 minuter till fots, samma sträcka tar cirka 3 minuter med bil. Busshållplats finns 100 meter från fastigheten.


Övrigt


I Eskilstuna bor drygt 60 000 av kommunens 96 000 invånare. Eskilstuna ligger 10 mil väster om stockholm


Lokaltyp
Butik/handel 120 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Månadshyra 130 kr/m², Årshyra 1570 kr/m²/år
Visa karthjälpSkriv ut