Hyra kontor, Farsta

Hyra kontor, Farsta

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Byggnaden uppfördes år 1982. I huset finns lediga kontorsytor att hyra från ca 174 kvm upp till ca 1097 som omfattar ett helt våningsplan. Totalt finns ca 3 957 kvm lediga i huset, både produktionsyta och kontor. God access upp till lokalen med 3 personhissar med en kapacitet på 630 kg vardera. Det finns flexibla möjligheter att dela av vissa av ytorna om en mindre yta skulle önskas. Ventilation: mekanisk till- och frånluft med komfortkyla via kylbafflar.


Om lokalen
Lokalen består till största del av cellkontor, men har även viss öppen yta. Här finns en välkomnande entré med en receptionsdisk. Det finns ett storrum som kan nyttjas för större möten eller som utbildningssal. Mitt i hjärtat av lokalen finns ett trevligt pentry med gott utrymme för matplatser. I mitten av lokalen finns två rum som med fördel nyttjas som konferensrum. Det finns två våtgrupper med varav en har 3 små wc och en handikappsanpassad wc. Den andra våtgruppen har 4 wc samt städförråd. I lokalen finns även ett fräscht kaklat duschutrymme. Fastigheten är uppförd med pelarkonstruktion vilket gör det möjligt att öppna upp lokalen om verksamheten kräver mer öppna ytor. Glaspartierna i väggarna ger ett öppet och ljust intryck. Lokalen sträcker sig över hela våningsplanet och är delbar!Parkering
Garage finns i fastigheten med kösystem (för närvarande inga lediga platser). Det finns gått om lediga parkeringsplatser att hyra både på husets fram- och baksida.


Närservice
Lunchrestaurang med bra husmanskost finns i huset. Inom ca 8 minuters gångavstånd ligger Farsta Centrum med all tänkbar service, såsom restauranger, Åhléns, butiker, banker, gym- och workoutcenter, bibliotek, biltvätt, kemtvätt, post och apotek.


Kommunikation
Busslinjerna 830 (som trafikerar sträckan Farsta C - Skogås C - Länna gård - Handenterminalen) och 184 (en ringlinje som trafikerar sträckan mellan Farsta C - Filipstadsbacken - Farsta strand) passerar Mårdbackagatan ca 400 meter från porten. Dessa bussar tar Dig smidigt till Farsta Centrum samt Farsta Strand där både pendeltåg och tunnelbana passerar. Det är ca 5 minuters promenad till Farsta Strands T-banestation och ca 3 minuters promenad till pendeltågstationen. Närheten till Nynäsvägen gör fastigheten lättillgänglig med bil och Du tar Dig snabbt ut på E20 och E4:an. Till Stockholms Centralstation är det ca 10 km och en restid på drygt 20 min.


Lokaltyp
Kontor 1097 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut