Hyra kontor, Göteborg

Hyra kontor, Göteborg

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om lokalen
Nu finns möjlighet att hyra en kontorslokal om ca 328 kvm i vår populära fastighet i Olskroken! I dagsläget är det två lokaler som enkelt kan sättas ihop genom att öppna upp emellan och man får då en stor och välplanerad lokal. Lokalen är mestadels rumsindelad och här finns flera toaletter, ett pentry och förrådsutrymmen. Största delen av lokalen vetter åt den lugna återvändsgatan mot Tidbloms Hotell och Restaurang, den andra delen ut mot den glasade innergården.


Omgivning
Olskroken tillhör stadsdelen Örgryte-Härlanda. Högst upp på Redberget ligger Redbergsparken, en promenadpark. Där bortom finns landshövdingehus och andra äldre hus längs Ånäsvägen.


Parkering
Garage finns i fastigheten med möjlighet att hyra ställa sig i kö för att hyra plats.


Närservice
I närområdet ligger Hotell Tidbloms med tillhörande restaurang och en liten promenad bort ligger Olskrokstorget med all tänkbar service såsom matbutik, caféer, restauranger, apotek mm.


Kommunikation
En liten promenad bort finns goda kommunala kommunikationer med både buss och spårvagn. Den direkta närheten till E20 gör även att du lätt tar dig till och från fastigheten med bil.


Lokaltyp
Kontor 328 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut