Hyra kontor, Kista

Hyra kontor, Kista

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Kista Science Tower är med sina 32 våningar Sveriges högsta kontorsbyggnad och ett av Stockholms mest kända landmärken. Fastigheten består av sex kontorsbyggnader, varav den högsta är 160 meter. Byggnadernas triangulära och spännande arkitektur innebär att alla arbetsytor blir ljusa och luftiga.
Kista Science Tower utnämndes nyligen till Green Building enligt det EU-baserade Green Building-programmet som syftar till att minska energianvändningen i lokaler och fastigheter. 


Om lokalen

Välkommen till Kista Science Tower och möjligheten att hyra ett perfekt kontor med vidsträckt utsikt och ljusa, effektiva lokaler i Sveriges högsta kontorsbyggnad. Här sitter du i en dynamisk och spännande miljö i en fastighet med modernaste teknik och ett avancerat miljötänkande. Kontorshotellet är särskilt anpassat för dig som söker en kostnadseffektiv lösning med hög servicenivå. Här hyr du ett eget låsbart rum med 1-5 arbetsplatser och delar mötesrum, pentry, foajé och toaletter med övriga hyresgäster på samma våning.

I hyran ingår det mesta. Bland annat bredband, kontorsmöbler, posthantering och städning. Du har också tillgång till konferensrum med projektor, modernt pentry med mikrovågsugn och diskmaskin, samt kopiator. Dessutom tar vår stora reception i Kista Science Tower hand om dina besökare.


Omgivning
Alldeles intill Kista Science Tower ligger Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Här finns alltid ett skönt myller av människor bland de dag- och kvällsöppna butikerna, restaurangerna och biosalongerna.
På entréplanet i Kista Science Tower finns ett brett serviceutbud för både besökare och medarbetare. Här hittar du den centrala receptionen, konferensanläggningen, den välutrustade träningslokalen, de trivsamma restaurangerna, bankkontor m.m.


Parkering
Huset har tillgång till ca 1 040 garage- och parkeringsplatser.


Kommunikation
Kista Science Tower har närhet till de stora trafiklederna E4 och E18, tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flera olika lokalbussar. Både Arlanda och Bromma flygplats kan nås på en kvart med bil.
Mer info finns p&aring; <a title="SL" href="http://www.sl.se/" target="_blank">www.sl.se</a>


Lokaltyp
Kontor 10 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut