Hyrahyras logga

Hyra kontor, Kista

Lokal & Affärsverksamhet » Kontor & Kontorsplats
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyra kontor, Kista

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Ta ditt företag till nya höjder och hyr kontor i Victoria Tower, Stockholms mest spektakulära byggnad. Yteffektiva lokaler med något alldeles extra, mitt i Kistas nya mötesplats, i direkt anslutning till Kistamässan och Scandic hotell. Missa inte detta unika tillfälle att etablera er i Victoria Tower, Stockholms nya landmärke!


Om lokalen
Öppet kontorslandskap


Omgivning
Omgivningen sprudlar av aktivitet och en ny mötesplats har skapats vid Arne Beurling Torg i samband med Kistamässan och det nya hotellet/kontoren i Victoria Tower. Hyresgäster såsom Ericsson, Nokia, Agfa, Oplana och Combitech har valt att etablera sig här. 2012 står även Ericssons nya huvudkontor och upplevelsecentrum färdigt.


Närservice
Vid Arne Beurlings Torg finns det förutom 5 restauranger, en My Way-butik som tillhandahåller samma tjänster som pressbyrån, en blombutik, en frisör, Telia företagscenter och kemtvätt. Med andra ord behöver man inte gå så långt för att kunna uträtta sina ärenden. Nyöppnade Scandic Victoria Tower, erbjuder även konferensmöjligheter liksom Kistamässan.


Kommunikation
Helenelunds Pendelstågstation går man till på 3 min (från 2012 kommer även pendeln gå direkt till Arlanda och sedan fortsätta mot Uppsala). I och med detta ser vi ett ökat intresse för företagen att etablera sin verksamhet här i området. Flygbussar mot Arlanda och Bromma flygplats stannar på Torshamnsgatan, ca 200 m bort. Till T-banan går man på 6-7 minuter.


Övrigt
Victoria Tower är en av Stockholms mest spektakulära byggnader ritad av arkitektbyrån Wingårdh Arkitektkontor AB. Victoria Tower har 34 våningar och är med sina 120 meter Kistas högsta byggnad.<br />Kontoret är redo för inflytt i mitten på oktober.


Lokaltyp
Kontor 453 m²

Uthyres/Erbjudes löpande

Kontakta annonsören

Klicka för telefonnummer och e-postadress.