Hyra kontor, Kista

Hyra kontor, Kista

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Ta ditt företag till nya höjder och hyr kontor i Victoria Tower, Stockholms mest spektakulära byggnad. Yteffektiva lokaler med något alldeles extra, mitt i Kistas nya mötesplats, i direkt anslutning till Kistamässan och Scandic hotell. Missa inte detta unika tillfälle att etablera er i "Victoria Tower", Stockholms nya landmärke!


Om lokalen
Öppet kontorslandskap


Omgivning
Omgivningen sprudlar av aktivitet och en ny mötesplats har skapats vid Arne Beurling Torg i samband med Kistamässan och det nya hotellet/kontoren i "Victoria Tower". Hyresgäster såsom Ericsson, Nokia, Agfa, Oplana och Combitech har valt att etablera sig här. 2012 står även Ericssons nya huvudkontor och "upplevelse centrum" färdigt.


Närservice
Vid Arne Beurlings Torg finns det förutom 5 restauranger, en "My Way"-butik som tillhandahåller samma tjänster som pressbyrån, en blombutik, en frisör, Telia företagscenter och Kemtvätt. Med andra ord behöver man inte gå så långt för att kunna uträtta sina ärenden. Scandic hotell som kommer vara etablerat i "Victoria Tower", erbjuder även konferensmöjligheter liksom Kistamässan.


Kommunikation
Helenelunds Pendelstågstation går man till på 3 min (från 2012 kommer även pendeln gå direkt till Arlanda och sedan fortsätta mot Uppsala. I och med detta ser vi ett ökat intresset för företagen att etablera sin verksamhet här i området. Flygbussar mot Arlanda och Bromma flygplats stannar på Torshamnsgatan, ca: 200 m bort. Till T-banan går man på 6-7 minuter.


Övrigt
<br />Kontoret är redo för inflytt i mitten på oktober och vi kommer påbörja våra visningar av kontorsytorna i juni månad.


Lokaltyp
Kontor 555 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut