Hyra kontor, Kungsholmen

Hyra kontor, Kungsholmen

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Välkommen till DN-skrapan, en modernistisk kulturskatt, som är ett välkänt landmärke i Stockholms stadslandskap.

Den ikoniska skyskrapan byggdes 1964 och var i nästan 40 år Sveriges högsta byggnad. Nu får vi nöja oss med en hedrande 4:e plats men det gör inte den magnifika utsikten sämre. Det är inte heller bara vyn högt över staden som gör detta till en av Stockholms mest attraktiva kontor. I huset finns gym och simbassäng, restaurang och caféer, till och med en biltvätt i källaren.

Fastigheten har 26 våningar, är 84 m hög. Entrén är som sig bör representativ. Det finns lastkaj, garage och cykelparkeringsmöjligheter i huset. Här hade Dagens Nyheter länge sin redaktion men idag är huset representerat av flertalet företag från varierande typer av branscher.

Här sitter bland annat My Travel, Thomas Cook, MTR, Socialstyrelsen med flera. Tidningshuset i anslutning till höghuset, representeras av flertalet företag i mediabranschen - DN, Expressen, Bonnier och SBS Radio med flera.


Om lokalen
Vill du jobba i en miljö som du mår bra i, med utsikt över norr, väst och öst, mot innerstaden, Kungsholmen och Bromma? Då har du hittat rätt. Den lediga kontorslokalen är en nyrenoverad pärla på 17:e våningen i DN-skrapan - ett 84 meter högt landmärke som är känt långt utanför Stockholm.

Stora fönster och generöst ljusinsläpp är bara några av de fördelar som gör denna kontorslokal så attraktiv. Mosaikparkett i ek och ljusa träglaspartier ger härlig karaktär till lokalen. Om ni önskar finns möjlighet till skyltning mot Västerbroplan. Kontorslokalen är rumsindelad och det finns även ett par öppna arbetsplatser samt pausyta. Men allt går att anpassa efter dina och ditt företags behov. Planlösning, materialval och stämning - allt fixar vi efter din vision.

Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Kontorslokalen är rumsindelad och det finns även ett par öppna arbetsplatser samt pausyta. Men allt går att anpassa efter dina och ditt företags behov.


Omgivning
DN-skrapan ligger i rofyllda Marieberg med grönska precis utanför dörren. Här sitter du perfekt med närhet till allt storstan har att erbjuda och Söders bekvämlighet.

Här sitter du inte bara ett av Stockholms mest kända hus, du befinner dig också i ett område med en närservice av allra högsta klass. Apotek, livsmedelsaffär, systembolag, uttagsautomater, banker, restauranger, frisörer och kiosker. Med andra ord en livfull omgivning med ett brett utbud. Du kan nå Fridhemsplans puls och Västermalmsgallerian inom några minuter tack vare mycket bra kommunikationer eller med cirka 10 minuters promenad. Du har också närheten till Hornstulls nya moderna centrum där du hittar all tänkbar service och den nya restaurangen Tjoget där det franska köket möter det urbana New York.

Rålambshovsparken, populära badställen och vackra promenadstråk längs vattnet finns inom direkt närhet. Grönområden i närheten är många. Vill du ta en picknick eller ta en fin strandpromenad på lunchen ligger Mariebergsparken eller Rålambshovsparken ett stenkast från dig. I Marieberg ligger även populära Smedsuddsbadet.

Strax intill DN-skrapan finns också utomhustennisbana och med ett par minuters promenad når du Fredhälls samt Kristinebergs populära klippbad med lockande vatten och välbesökta Solstugan.


Närservice
Förutom allt serviceutbud i området erbjuder även DN-skrapan en mängd faciliteter. Oasen Bad & Motion erbjuder ett stort utbud av träning, individuellt eller i grupp, motionssim, rehabilitering och skönhetsbehandlingar. Det finns också en naprapat på entréplanet av skrapan.

Du behöver inte åka långt för en god affärslunch heller. Restaurang Tornet, som ligger högst upp på 23:e våningen i skrapan, erbjuder spännande maträtter, goda drinkar med fantastisk utsikt. Tornet hjälper även dig med företagskonferenser och företagsfester. Du har till och med en biltvätt i garaget.

Har du många gäster som kommer utifrån Stockholm kan du boka Marrriot Courtyard Hotell som ligger ett stenkast från DN-Skrapan. Marrriot Courtyard Hotell erbjuder även goda luncher, afterwork och konferens anläggning.


Kommunikation
DN-skrapan syns inte bara vida omkring, den är lätt att åka till och från. Till T-centralen tar det cirka 11 minuter med tunnelbanans gröna linje från Thorildsplan.

Till Fridhemsplan tar det cirka 3 minuter med buss (4, 40, 62, 77). Till Sergels torg tar det ca 6 minuter med bil.

Med cykel tar det cirka 5 minuter till Hornstull. Med bil når du blixtsnabbt Essingeleden. Till Bromma flygplats tar det 15-20 minuter med bil.


Övrigt
Det finns garage i fastigheten.


Lokaltyp
Kontor 280 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut