Hyra kontor, Lilla Essingen

Hyra kontor, Lilla Essingen

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Kontorsfastighet med sjötomt på Lilla Essingen. En totalrenovering av fastigheten avslutades under 2002 då teknisk standard och invändigt utseende moderniserades avsevärt. Utmärkt skyltläge och direkt påfart till Essingeleden.


Om lokalen
Stor öppet kontor med en yta om 740 kvm med separat del som hyrs till lokalen om ca 270 kvm  där toaletter, pentry, konferens och förråd är belägna. Allt är beläget på samma plan men man får gå igenom trapphuset för att nå toaletter mm. Den totala ytan är 1.010 kvm. I den stora lokalen om 740 kvm är det möjligt att inrymma 68 personer. Lokalen hyrs ut på korttidsavtal utan besittningsrätt.


Omgivning
Läget är unikt som både är sjönära med badplats, härliga promenadstråk och nära till kommunikationer. Området utvecklas och tar form på Lilla Essingen med nybyggnation av bostäder och utökning av servicen i området.


Parkering
Tillgängligheten med bil är mycket god. P-platser erbjuds hyresgästen.


Kommunikation
Bra allmänna kommunikationer. Busslinje 1 mot Frihamnen och busslinje 49 mot Liljeholmen passerar alldeles utanför fastigheten. Tvärbanans hållplats Stora Essingen ligger ca 5 minuters promenad bort. Närhet till E4:an i både norr- och södergående riktning.


Lokaltyp
Övrig lokaltyp 1010 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut