Hyra kontor, Södermalm

Hyra kontor, Södermalm

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Huset uppfördes år 1947. I huset som mestadels innehåller bostäder samt ett fåtal lokaler genomfördes stambyte 2000.


Om lokalen
Lokalen är genomgående med fönster såväl mot gatan som mot gården. Lokalen, som idag används som naprapatklinik, är rumsindelad men kan enkelt öppnas upp. Ytan fördelas på 3 kontorsrum/behandlingsrum, fullt utrustat kök/pentry, helkaklad wc, entré samt matplats i samband med ett rymligt förråd. Ytskikten är ljusa och fräscha vilket ger ett rymligt och trivsamt intryck!


Omgivning
Här får medarbetare och besökare en lugn arbetsro och tillvaro samtidigt som det är lättillgängligt och med goda kommunikationer. Förutom Hornsgatans puls finns även naturen och grönområden såsom Tantolunden och Skinnarviksberget alldeles intill.


Parkering
Det finns goda parkeringsmöjligheter på gatan utanför.


Närservice
Här har Du gångavstånd till all tänkbar service såsom restauranger, caféer, affärer, apotek, systembolag och klädbutiker. Krukmakargatan är en parallellgata till Hornsgatan och ligger med kort gångavstånd till Mariatorget.


Kommunikation
Mycket bra läge på lugn gata med goda parkeringsmöjligheter trots att Hornsgatan är en gata bort. Ca 650 m till Södra Station, ca 250 m till T-Zinkensdamm och ca 300 m till T-Mariatorget. Ett flertal stora busslinjer passerar också nära fastigheten.


Övrigt
Nuvarande hyresgäst har ADSL via Telia.


Lokaltyp
Kontor 91.5 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut