Hyrahyras logga

Hyra kontor, Sickla

Lokal & Affärsverksamhet » Kontor & Kontorsplats
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyra kontor, Sickla

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Fastigheten "Luftverkstaden" är en häftig kombination av själfulhet och modernitet. Fastigehten totalrenoverades och byggdes till och vann ROT-priset 2001. Sickla Köpkvarter är Navet i sydöstra Stockholm för Arbete, Handel, Kultur, Service och Lärande.


Om lokalen
Unik möjlighet att hyra kontor i en attraktiv profilfastighet i hjärtat av Sickla. Fastigheten "Luftverkstaden" är en häftig kombination av själfulhet och modernitet. Fastigehten totalrenoverades och byggdes till och vann ROT-priset 2001. Sickla Köpkvarter är Navet i sydöstra Stockholm för Arbete, Handel, Kultur, Service och Lärande.
Hyr ett eget plan på ca 1 260 kvm, högt i tak och pelarbärande konstruktion så det är fritt fram att välja planlösning


Omgivning
Sickla i sydöstra Stockholm har på kort tid utvecklats från ett industriområde till en blomstrande handels- och arbetsplats. Här har Atlas Copco byggt bergborrmaskiner i över 100 år innan de 1997 sålde området till dåvarande LjungbergGruppen.

Atrium Ljungbergs vision för Sickla har sedan förvärvet varit att skapa ett nav i sydöstra Stockholm med en helhetsmiljö där handel, arbete, service, kultur och lärande förenas. Numera är Sickla en etablerad mötesplats med stark stadssjäl och stort folkliv. Kulturarvet har tagits tillvara genom att bevara den gamla industri- och verkstadsmiljön kryddat med moderna inslag i en spännande mix.


Parkering
2 600 parkeringsplatser. Fri besöksparkering inom hela området, hyrda platser blir i två av våra garage, endast 650:-/plats och månad.


Närservice
Sickla Köpkvarter erbjuder en fullservice via sina 150 butiker, gym, bank, caféer, restauranger etc, se mer i bifogad presentation över SICKLA.


Kommunikation
5 minuter till Slussen, 20-tal bussar, Saltsjöbanan, Tvärbanan. Med bil tar man sig via de de stora lederna via Södra länken till E4/Essingeleden, 73:an eller Huddingevägen. Resan med bil/taxi från City eller Essingeleden via Södra Länken tar ca 5 minuter. Det går såklart även bra att cykla eller promenera till Sickla längs skyddade cykelleder och promenadstigar i vacker omgivning.


Övrigt


City utanför city. Här finns liv och rörelse veckans alla dagar. Perfekta omgivningen för en enkel vardag. Här uträttar ni alla tänkbara ärenden på lunchrasten.


Lokaltyp
Kontor 1260 m²

Uthyres/Erbjudes löpande

Kontakta annonsören

Klicka för telefonnummer och e-postadress.