Hyrahyras logga

Hyra kontor, Sollentuna

Lokal & Affärsverksamhet » Kontor & Kontorsplats
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Hyra kontor, Sollentuna

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Inbäddat i naturen växer Silverdal fram, ett område med butiker, boende och företag. Här kommer vi att bygga moderna fastigheter mitt i naturen.

Här har ni stort inflytande över hur ert kontor ska se ut, både in- och utvändigt. Låt er gärna inspireras av Pfizers fina kontorshus som redan står klart.

Kontorsfastigheterna i Silverdal ligger fortfarande på ritbordet. Det betyder att era möjligheter att påverka är stora ? både vad gäller kontorets exteriör och interiör. Ni kan också få hjälp av de namnkunniga inredningsarkitekter vi samarbetar med.

Några saker har vi dock redan bestämt: husen kommer att byggas varsamt och med särskild hänsyn till vår gemensamma framtid. Tack vare framsynta materialval i utformning och arkitektur, bygger vi attraktiva hus med bra driftsekonomi och god arbetsmiljö.


Närservice
Här ligger stjärnkrogen Edsbacka Krog samt charmiga Lillstugan, en pittoresk och hemtrevlig lunchrestaurang. I närheten finns Radisson SAS Hotel (Frösunda) eller Scandic Hotel (Järva Krog).


Kommunikation
E4:an ligger alldeles intill. Tunnelbana finns i Kista Centrum, pendeltåg i Helenelund och Ulriksdal. Busshållplats med ett flertal linjer finns på bekvämt promenadavstånd.


Övrigt
Inbäddat i naturen och med E4:an strax intill. Edsviken, som är Silverdals port till Stockholms skärgård, ligger ett äppelkast bort.


Lokaltyp
Kontor 55000 m²

Uthyres/Erbjudes löpande

Kontakta annonsören

Klicka för telefonnummer och e-postadress.